alexandrutogancosmin Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Daca am comandat premium acount, cand mi-l da BOBO trebuie sa fiu online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3cuN0scuT Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Nu neaparat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrutogancosmin Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Nu zice player not conected? Nu zice player not conected? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0ooo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Nu zice player not conected? Nu "zice". El iti modifica contul unde scrie "Premium Account: No" si-ti pune Yes. Daca esti online, vei primi automat kick cu motivul sa te reloghezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
True Capone Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Premium-ul il primesti din baza de date. Deci, nu trebuie sa fii online. Daca vei fii, va trebui sa dai relog pentru a primi Premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0ooo Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Premium-ul il primesti din baza de date. Deci, nu trebuie sa fii online. Daca vei fii, va trebui sa dai relog pentru a primi Premium. Si eu ce-am zis? Iti place asa sa repeti, post-hunterule! Ai report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 @@alexandrutogancosmin, Nu conteaza dacaesti online sau offline.Cand iti accepta comanda si o pune in aplicare ,daca esti on vei primi un kick de la un moderator precum ca trebuie sa revii peste 2 minute.O seara placuta si succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 @@alexandrutogancosmin, Nu conteaza dacaesti online sau offline.Cand iti accepta comanda si o pune in aplicare ,daca esti on vei primi un kick de la un moderator precum ca trebuie sa revii peste 2 minute.O seara placuta si succes Și este livrat în câteva ore de obicei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.