Ionut1213 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 1.Propun adaugarea unui plugin ca creepari sa nu mai bubuie deoarece se c**a in munca noastra daca nu avem protectie 2.Propun adaugarea unui plugin care atunci cand tai un copac jos de tot sa se distruga si lemnul de mai sus , mult mai usor sa strangem lemn si nu ne-am mai chinui mult. 3.Adaugarea unei comenzi /warp shop care sa te duca la shop. 4.Adaugarea mancari la shop deoarece nu o sa stam tot timpul sa dam /spawn dupa heal dupa /back 5.Adaugarea unui portal spre nether la spawn , cei care nu au portal ar putea sa mearga pe acolo. 6.Sa existe o comanda de ii oferi protectie cuiva la cufere (poate exista dar eu nu am gasito cand am dat /ps) . 7.Modul jocului sa fie pe normal adica nu hard deoarece te trezesti cu multi mobi langa tine , viata scade extrem de repede ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Pro o sa fie mai bine. 5.Adaugarea unui portal spre nether la spawn , cei care nu au portal ar putea sa mearga pe acolo. - Exista deja e jos langa spawn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRoPPeR Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evaldust Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Pluginul cu copacii nu va fi adaugat dar restul ma ocup azi de ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 TOPIC CLOSED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts