Singuraticul Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Model pentru întrebări:Întrebarea / Nelămurirea:De ce pe contu meu nu imi apare signature la ceilalti si pe alt cont imi apare? De mult ma zbat pentru aceasta problema dar nimic, poate ma ajutati voi!Screenshot (în caz că este necesar): Nu prea este nevoie de el, DAU + Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiendishfish Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Contează vechimea pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStream Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 @ Flavius - are 2 ani de la înregistrarea pe forum ... și a zis că nu vede semnătura altora nu că nu ar putea să-și vadă propria semnătura. Mă gândesc că poate ai ceva pe la Ignore Preferences , încearcă să vezi pe acolo poate ai adăugat anumite persoane să nu le vezi semnătura sau ai făcut următorul lucru : http://iceimg.com/vj9fODhS/1.png și acum ignori semnăturile tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Topic închis. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.