L e g o l a s Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 [*]Nickname: Legolas[*]Informatii despre PC: Este unul mai slab, dar daca imi intra samp, metin2 ro + uk, cs eu zic ca merge si minecraft .[*]Poze/Video: -[*]Descrierea situatiei: Cand descarc Java, pe mozila nici nu incepe descarcarea iar pe Internet Explorer se blocheaza la 99% si asa ramane non-stop. Imi poate descarca installeru de la java pe fisierulmeu / girlshare sau alt site? Inafara de torrent / MEGA. Dau x2 +, Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaSSicK Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Poftim http://www.girlshare.ro/33175370.8 , baga si u googlechrome ca tot omu Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Poftim http://www.girlshare.ro/33175370.8 , baga si u googlechrome ca tot omu Nu ti-am cerut Chrome-ul Ai report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaSSicK Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 (edited) Nu ti-am cerut Chrome-ul Ai report. Esti BUT COPILE? E JAVA NOBULE ai descarcato cumva si e chrome sau ce? Prost eu ca te ajut ca unii nici nu merita sa te uiti la ei , Daca nu stii cum arata un program de ce mai stai la pc? Tie iti trebuie un tutorial cum sa atingi tastatura. Edited February 18, 2014 by ClaSSicK Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Esti BUT COPILE? E JAVA NOBULE ai descarcato cumva si e chrome sau ce? Prost eu ca te ajut ca unii nici nu merita sa te uiti la ei , Daca nu stii cum arata un program de ce mai stai la pc? Tie iti trebuie un tutorial cum sa atingi tastatura. chromeinstall-7u51.exe - Ti se pare tie ca ii java? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klep Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Si eu am acceasi problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 @@L e g o l a s, Am explicat aici cu detalii cum poti sa il instalezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 @@L e g o l a s, Am explicat aici cu detalii cum poti sa il instalezi. Frate nu ne mai putem intelege OM cu Persoana??? Eu ti-am cerut JAVA intr-un folder .rar pe oricealtsite de download, sa nu fie numa .exe si tu ce imi dai ? Cum se instaleaza minecraftu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 @@L e g o l a s, Greseala mea nu citisem toate posturile, click accel fisier din rar care se numeste chromeinstal e instalerul la java ce-i care l-au facut l-au numit asa, dar accela este instalerul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 (edited) @@L e g o l a s, Greseala mea nu citisem toate posturile, click accel fisier din rar care se numeste chromeinstal e instalerul la java ce-i care l-au facut l-au numit asa, dar accela este instalerul. Mersi foarte mult ! TOPIC CLOSED ! Edited February 23, 2014 by L e g o l a s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts