Chimie Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Nick: ChimieDescriere bug: Pai ma sui pe protectie mai exact scriu /ps visualize si ma sui pe sticla si iau kick pentru flyWorld (Precizaţi lumea unde se întamplă):Screenshots: -Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooKid Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Nu mi se pare ca este bug. Comanda respectiva este pentru a vedea cat de mare este protectie, nu ca sa te urci pe sticla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chimie Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 Stiu da faza e sa nu ne trezim cu ban pentru fly apoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooKid Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Stiu da faza e sa nu ne trezim cu ban pentru fly apoi Nu. Se da kick. Problema este ca nu prea are logica de ce te-ai cațara pana acolo sa afli ca iei kick . Nu se ia ban. Doar kick. In privinta asta nu prea cred ca exista vreo rezolvare... Glass-ul este acolo doar pentru a-ti arata tie cum arata protectia si nu exista acolo doar vizual si astfel serverul nu vede ca este glass acolo ci crede ca tu ai cod, si te trezesti cu kick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 TOPIC CLOSED, NU E BUG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts