cH Yly Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Dau "RunSandboxie", dupa ce aleg serverul si dau connect, nu ma conecteaza. Mai pe inteles, nu-mi intra in joc. Ce are?Screenshot (în caz că este necesar): -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Incearca o versiune mai veche, SandBoxie 3.64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cH Yly Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 @@Clayton, O sa incerc. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Sau cand deschizi un program cu Sandboxie, si iti apare o fereastra ca in imaginea de mai jos, bifeaza "Run As UAC Administrator". Mentionez ca folosesc ultima versiune de Sandboxie (4.08) http://i.imgur.com/AvrZ2fu.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 @, poate folosesti o varianta mai veche, reactualizeaza Sand-Boxie si e posibil sa-ti mearga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tindeche Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Foloseste varianta veche, cea noua are o inbunatatire, si-ti trebuie un program care face legatura cu SandBoxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroy Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ai incercat sa il dezinstalezi si sa il instalezi la loc ? Daca da, si nici atunci nu iti merge, reinstaleaza samp-ul sau tot GTA San Andreas.. Eu folosesc tot ultima versiune si imi merge fara probleme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Aveam si eu o problema asemanatoare, cand intram in Sandboxie si dadeam Run la SA:MP, imi intra in joc ca si cum as fi intrat in San Andreas normal, incearca ori o versiune mai noua, ori o versiune la Sandboxie. Daca nici asa nu merge, ia-ti NET Framework mai nou Nu reinstala SA:MP-ul sau San Andreas, nu are nici o treaba asta cu Sandboxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.