Jump to content

Luna martie vă aduce revista ProMotor numărul 109

blaze it
 Share

Recommended Posts

Luna martie vă aduce revista ProMotor numărul 109. Cu dedicaţie pentru ELE

Luna începutului primăverii, luna mărţişorului, luna femeilor. Credeaţi că am uitat de ELE şi ne gândim doar la maşini? Ei bine, stimaţi domni, e cazul să descoperiţi în noul număr al revistei ProMotor că avem subiecte speciale. Şi pentru ELE.

000-revista-promotor-109.jpg?width=610&h

În continuare, o scurtă trecere în revistă a subiectelor din numărul de martie al revistei ProMotor:

1. SPECIAL - Acele femei minunate şi maşinile lor

1-revista-promotor-109.jpg?width=600&hei

Într-o lume (pe roţi) a bărbaţilor, ele au reuşit... dar mai bine citiţi în revistă despre ce este vorba în acest material special.

2. COMPARATIV - Mărţişoare 4x4 pentru doamne şi domnişoare

2-revista-promotor-109.jpg?width=600&hei

Am luat patru dintre cele mai importante crossover-uri 4x4 de pe piaţa noastră şi am încercat să aflăm de ce sunt potrivite pentru şoferiţe. Şi pentru ce tipuri de şoferiţe.

3. SPECIAL - Istoria maşinilor de familie

3-revista-promotor-109.jpg?width=600&hei

Nu e neapărat un material dedicat ”mamelor eroine”, dar cu siguranţă veţi descoperi lucruri neobişnuite despre monovolumele familiste: de unde au plecat şi unde au ajuns.

4. COMPARATIV - Test cu două citadine automate

4-revista-promotor-109.jpg?width=600&hei

Pentru că din ce în ce mai multe femei îşi doresc din ce în ce mai mult confort la volan (da, dragele noastre, ştim că pentru multe dintre voi e stresant schimbătorul manual...).

5. SPECIAL - Trendurile de la Salonul Auto Geneva 2014

5-revista-promotor-109.jpg?width=600&hei

O scurtă trecere în revistă a trendurilor din moda... pe patru roţi. Orice femeie ştie că primăvara dictează ”ce se poartă” în acel an. Sau, în cazul maşinilor, în următorii 2-3 ani.

Sursa: promotor.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.