Jump to content

Propunere Factiuni.

Kakuna
 Share

Recommended Posts

Propun înlăturarea facțiunilor de pe server. De ce?

1. Nu este SA:MP să fie role-play

2. Nu sunt playerii destui, cel putin pentru hitmeni, sunt 15 playeri pe server în orele de varf iar tu vrei raport la hitmen care consta în 30 de contracte, care nu le poți face desigur pentru că playeri stau in protecți.

3. Mafile cel puțin nu iși au rostul pe un server în care să construiești, sa fii creativ pentru măcel este PVP-arena.

4. Nici HQ-urile mafiilor nu sunt gata, iar uni lideri aleși sunt începatori în de-ale minecraft-ului, puteai să alegi membri din staff pentru lider la inceput dupa accea să alegi playerii.

Daca mafile nu vor fi înlaturate măcar hitmen care nu iși are rostul mai deloc, e doar așa de formă.

O seară faină.

Contra - Ideea cu mafiile e buna, doar ca nu sunt jucatori, si probabil aceasta problema se va rezolva in curand. La pvp arena nu e nimeni, iar de cand am intrat pe server nu am murit decat de 2-3 ori in 2 saptamani. Ce fel de pvp e asta? Eu propun sa ramana mafiile, chiar si hitman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.