Castoru8 Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Ce trebuie sa scriu ca sa selectez culorile scrisului? Dau + Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Iti apare un buton de unde selectezi asa ceva. Dar cred ca ai nevoie de o anumita vechime sau un anumit numar de posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Asta-i raspunsul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castoru8 Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Da,multumesc c0s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosstar15 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Mi-am cumparat un premier ieri la ora 2 sau 3 cand imi vine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tindeche Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Trebuie sa ai vechime pe forum, daca n-ai, nu-ti apare. Asa imi face si mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Nu trebuie sa ai vechime, trebuie sa ai 50 de posturi parca pentru culoare, este un buton "A" dupa Font si Size in bara de deasupra chenarului unde scri. @bosstar15 Asta nu este topic unde sa iti spunem cand iti vine Premierul ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.