SpeedY RPG2 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Salut. Am o mica problema la GTA. In decursul zilei de azi am fost luat la teste de admini de pe RPG2, toate bune, am dat windows sa copiez id si parola de la TW, cand dau click pe GTA, imi da aceasta eroare. tin sa precizez ca eram cu sandboxie ON, se poate sa fie din cauza la sandboxie?Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/XCoSUDp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tindeche Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Ti-am zis si in 1-ul topic. Add my messenger: neboono@yahoo.com Iti dau eu TORRENT original de la GTA SA fara crack E de la GTA. Eu iti voi da unul original, setup in 2 versiuni. -- a) English si b) Russian. Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedY RPG2 Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Inteleg,dar care este problema, crack'ul de la GTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tindeche Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Da, gta-ul tau nu este original, daia iti da probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Ori faci cum zice Kalaw ori daca nu, ia San Andreas de pe filelist, este original, eu pe ala il am si sunt multumit de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.