Jump to content

Problema rotita mouse pe chat

Anaser

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Rotita de la mouse merge perfect doar ca,pentru a vedea ce e scris mai sus/jos DOAR PE CHAT trebuie sa "smucesc" rotita,adica sa trag mai tare de ea ca sa imi arate chatul mai sus sau mai jos.Precizez ca functioneaza normal,doar pe chat face figuri.
Screenshot: nu e nevoie

@, Salut, nu cred sa fie ceva ce sa aiba legatura cu serverul, o fi ceva de la mouse, zic eu, incearca sa dai de rotita pe desktop, sau scote mufa de la mouse, si sa o pui iar, incearca orice iti trece prin cap, bineinteles, avand legatura cu mouse-ul. O seara buna !

Întrebarea / Nelămurirea: Rotita de la mouse merge perfect doar ca,pentru a vedea ce e scris mai sus/jos DOAR PE CHAT trebuie sa "smucesc" rotita,adica sa trag mai tare de ea ca sa imi arate chatul mai sus sau mai jos.Precizez ca functioneaza normal,doar pe chat face figuri.

Dai un default la setarile din San Andreas.

Daca nu merge, esti nevoit sa reinstalezi jocul.

Probeaza cu alt mouse, daca nu merge reinstaleaza San Andreas.

Reinstall gta.

Iti voi da eu un torrent setup normal NO crack.

Version English or Rusian.

Salut. :)

Este de la Gta, nu are nimic cu mouse-ul. :) Daca zici ca doar pe chat iti face figuri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.