Castoru8 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Cand doresc sa intru pe samp,nu conteaza pe ce server,dau acolo connect,se face negru cateva secunde apoi iese.Eu jucam linistit si vroiam sa dau un relog ca am avut putin lag,apoi cand am intrat,asta sa intamplat.Ma puteti ajuta? ofer +Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Incearca sa dai un restart la pc. Poate e un bug pe moment. Daca nici asa nu merge, poti incerca reinstaland sa:mp-ul. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarLiTo S4F Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 - Poate nu ai versiunea 0.3z. - Verifica daca ai bagat crack-ul la joc. - Reinstaleaza Samp-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Intra in Task Manager, apoi dai la 'Process'. Ti-a ramas agatat 'gta_sa.exe', dai 'End Process' la acel executabil, apoi poti intra linistit in Sa:Mp. O zi cat mai frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.