eazyM Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 salut b-zone cand intru in sa:mp in da o eroare despre runtime error am incercat sa reinstalez microsoft c++ -nu merge am incercat sa iau un gta sa bun (filelist) -l-am luat si nu merge am incercat tot felu de programe -nu merge am incercat ------------=----------- - nu merge etc.... mai ramane sa reformatez pc-ul inafara de asta m-ai exista solutii? Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 @@eazyM, Noroc, incearca un reinstal la Windows, dupa ce ai pus, downloadeaza de pe google 'Download gta san andreas torrent', inaintea de a scrie asta pe google, downloadeaza BitComet, este un program prin care descarci jocuri. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 salut b-zone cand intru in sa:mp in da o eroare despre runtime error am incercat sa reinstalez microsoft c++ -nu merge am incercat sa iau un gta sa bun (filelist) -l-am luat si nu merge am incercat tot felu de programe -nu merge am incercat ------------=----------- - nu merge etc.... mai ramane sa reformatez pc-ul inafara de asta m-ai exista solutii? Multumesc anticipat Nu-i nevoie de reinstall la windows pentru o eroare minora. Poftim rezolvarea: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 Dai restart dupa instalare si succes la joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.