Tyci Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Cum pot sa fac si eu spoiler dinala la signature ?Screenshot (în caz că este necesar):Eu am incercat asa si nu-mi iese , imi da eroare mai sus ca am mai mult de 4 poze... http://i.imgur.com/FaXtP6g.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 [spoiler]{TEXT}[/spoiler] *Fără acolade Sau apasă pe butonul de "Special BBCode", selectează "Spoiler" şi inserezi textul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 [spoiler]{TEXT}[/spoiler] *Fără acolade Sau apasă pe butonul de "Special BBCode", selectează "Spoiler" şi inserezi textul. Am dat la special BBcode si am dat acolo si pun o poza intre abea si mai vreau sa pun una si dupaia iara imi da eroare Link to comment Share on other sites More sharing options...
craxy Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 am si eu o problema aveam un cont craxxy si nu am mai intrat de vreo 4 luni si acum cand bag numele asta ma pune sa imi scriu parola si sa raspund la intrebari . ce sa-a intamplat cu contul meu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 am si eu o problema aveam un cont craxxy si nu am mai intrat de vreo 4 luni si acum cand bag numele asta ma pune sa imi scriu parola si sa raspund la intrebari . ce sa-a intamplat cu contul meu ? Contacteaza-l pe Kelton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 am si eu o problema aveam un cont craxxy si nu am mai intrat de vreo 4 luni si acum cand bag numele asta ma pune sa imi scriu parola si sa raspund la intrebari . ce sa-a intamplat cu contul meu ? Dai PM lui Bobo sau Kelton sau posteaza la Account Problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyci Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 T/C se posteaza alceva in topic ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0sminHerooo Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 scrii de exemplu: Salutare,bla bla... si va merge.in loc de bla blabpoti scrie orice.Sau poti scrie asa: XY rank 1 Cum scrii?: [spoiler] Textul dorit [/spoiler] sper ca te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.