Evaldust Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 De o saptamana si cateva zile mi-am instalat acel mod cunoscut de instalat moduri pentru masini. De atunci mi-a facut mie ceva fite gta-ul. Am dezinstalat toate moduriile si am sters si programul de instalat moduri. Dupa incerc linistit sa intru pe server si imi apare asa: [20:49:32] Connecting to 89.33.242.95:7777... [20:49:38] Connected. Joining the game... si mi se blocheaza : http://s13.postimg.org/az2pcct87/Untitled.png Conecsiunea nu este proasta si laptopul este nou nout cu placa video de 2 GB si 4 GRami. Am reinstalat gta si samp de 2 ori si apare acelasi lucru. Mi se blocheaza si nu pot intra nici in meniul care apare cand dau ESC. Trebuie sa ies cu ctrl+alt+delete. Va rog ajutatima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 In primul rand vreau sa te intreb daca atunci cand gta san andreas se blocheaza , si dai ctrl alt delete iti apre ceva vreo eroare sau ceva ? deobicei cand se blocheaza la mine un joc imi dau seama ca e de la o erroare apasand enter deci atunci cand jocul se blocheaza apasa enter si vezi daca jocul iese daca iese este o erroare O alta solutie ar fi sa dezinstalezi sa-mpul dupa aceea sa modifici numele folderului Gta San Andreas intr-un folder cu numele (Sa-Mp) dupa reinstalezi sa-mpul in folderul cu numele sa-mp si vezi daca merge daca nu ai reusit lasa-mi pm cu idul de mess/skype si te ajut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SenzCross Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Este de la gta-ul tau. Nu este original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Am avut si eu aceeasi problema acum 2 zile. Eu am rezolvat-o schimband placa video, imi luasesem una noua, i-am bagat drivere, tot si aceeasi chestie imi facea. Am pus-o pe cea veche si merge Incearca si tu acelasi lucru ... Daca nu, posibil sa fie de la net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0sminHerooo Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 dezinstalezi gta si data viitoare sa bagi modurile cu Acil's img editor. si sa ai grija,si sa te uiti la ce masina bagi acel mod.pentru ca poate nu e compatibil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Incearca sa pui crack-ul la GTA in modul HOOLDUM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.