Jump to content

Problema conectare server

LordulDani

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea:Nu merge sa ma contectez pe server. Aseara pe la ora 00:00 voiam sa dau rob si la un moment dat nu mai mergea sa scriu nimic. Am iesit de pe server si cand intru imi apare connecting to the server, astept mult si scrie server closed the connection. Tin sa mentionez ca: nu am moduri, pe alte servere merge sa intru(inclusiv rpg1), versiunea potrivita o am si netul merge foarte bine, nici macar nu se blocheaza o secunda.
Screenshot (în caz că este necesar):

Cand incerc sa intru:http://imgur.com/dR4xF8F

Dupa ce astept un timp:http://imgur.com/zohqHsq

E posibil sa ai un net foarte slab. Muta-te la alta retea, ori daca nu, mai incearca un reinstall la San Andreas. Poate fi si din cauza ca la acea ora, voiau toti sa se conecteze pentru noul sistem de war, dar daca problema persista, o reinstalare este bine-venita.

Conectarea la internet poate fi slaba, sau serverul sa nu functioneze in parametri normali.

Incearca sa te conectezi de mai multe ori si sigur iti va functiona.

O zi buna !

Aceasta problema (sau cand dai Connect la un server iti intra in singleplayer) este regasita deseori la utilizatorii care folosesc Windows 7. Sunt mai multe metode sa rezolvi aceasta problema, vezi care este buna.

Metoda 1: Verifică să ai clientul de SA:MP (samp.exe) în acelaşi folder (director) cu executabilul GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Dacă asta nu îţi rezolvăproblema, atunci reinstalează SA:MP folosind ultima versiune a clientului, disponibilă mereu pe site-ul oficial: http://www.sa-mp.com , secţiunea Downloads.

Metoda 2: Deschide SA:MP, apasa pe "Tools", apoi "Settings" si uitete daca "San Andreas Installation Location" este corect.

Metoda 3: Click dreapta pe iconita "gta_sa.exe", Properties --> Compatibility apoi seteaza "Windows 98 / Windows ME" la "Run this program incompatibility mode for" . Acelasi lucru faci si la executabilul "samp.exe".

8twu2Ak.jpg

Si eu am avut aceeasi problema, si am rezolvat cu metoda a 3-a, cea cu "Run this program in compatibility mode for". Folosesc Windows 7 Ultimate 64bit. Dupa un timp am fost nevoit sa reinstalez GTA San Andreas pentru ca l-am stricat cu niste moduri proaste, si nu am mai fost nevoit sa fac faza cu "Run this program in compatibility mode for" . :) Deci o alta metoda este reinstalarea jocului si sa stergi toate filele ce tin de GTA San Andreas.

Reinstalarea Windows-ului mi se pare ultima optiune... Dar nu cred ca este nevoie sa faci asta.

Daca nu merge nici o metoda din care am spus, atunci nu prea stiu care ar fi rezolvarea...

Aceasta problema (sau cand dai Connect la un server iti intra in singleplayer) este regasita deseori la utilizatorii care folosesc Windows 7. Sunt mai multe metode sa rezolvi aceasta problema, vezi care este buna.

Metoda 1: Verifică să ai clientul de SA:MP (samp.exe) în acelaşi folder (director) cu executabilul GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Dacă asta nu îţi rezolvăproblema, atunci reinstalează SA:MP folosind ultima versiune a clientului, disponibilă mereu pe site-ul oficial: http://www.sa-mp.com , secţiunea Downloads.

Metoda 2: Deschide SA:MP, apasa pe "Tools", apoi "Settings" si uitete daca "San Andreas Installation Location" este corect.

Metoda 3: Click dreapta pe iconita "gta_sa.exe", Properties --> Compatibility apoi seteaza "Windows 98 / Windows ME" la "Run this program incompatibility mode for" . Acelasi lucru faci si la executabilul "samp.exe".

8twu2Ak.jpg

Si eu am avut aceeasi problema, si am rezolvat cu metoda a 3-a, cea cu "Run this program in compatibility mode for". Folosesc Windows 7 Ultimate 64bit. Dupa un timp am fost nevoit sa reinstalez GTA San Andreas pentru ca l-am stricat cu niste moduri proaste, si nu am mai fost nevoit sa fac faza cu "Run this program in compatibility mode for" . :) Deci o alta metoda este reinstalarea jocului si sa stergi toate filele ce tin de GTA San Andreas.

Reinstalarea Windows-ului mi se pare ultima optiune... Dar nu cred ca este nevoie sa faci asta.

Daca nu merge nici o metoda din care am spus, atunci nu prea stiu care ar fi rezolvarea...

Cer drepturi de autor !! :))

Metodele pe care le-am scris eu aici este pentru atunci cand nici nu se deschide jocul. Este cum a spus @@kikioo , sau poate ca are probleme cu netul, dar nu cred.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.