Jump to content

[Problema] SA:MP nu intra in joc.

Royal yoomx

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Dupa ce imi scriu numele si dau click pe connect, nu se intampla nimic. Am reinstalat jocul de cateva ori, dar la fel.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar.

Aceasta problema (sau cand dai Connect la un server iti intra in singleplayer) este regasita deseori la utilizatorii care folosesc Windows 7. Sunt mai multe metode sa rezolvi aceasta problema, vezi care este buna.

Metoda 1: Verifică să ai clientul de SA:MP (samp.exe) în acelaşi folder (director) cu executabilul GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Dacă asta nu îţi rezolvă problema, atunci reinstalează SA:MP folosind ultima versiune a clientului, disponibilă mereu pe site-ul oficial: http://www.sa-mp.com , secţiunea Downloads.

Metoda 2: Deschide SA:MP, apasa pe "Tools", apoi "Settings" si uitete daca "San Andreas Installation Location" este corect.

Metoda 3: Click dreapta pe iconita "gta_sa.exe", Properties --> Compatibility apoi seteaza "Windows 98 / Windows ME" la "Run this program in compatibility mode for" . Acelasi lucru faci si la executabilul "samp.exe".

8twu2Ak.jpg

Si eu am avut aceeasi problema, si am rezolvat cu metoda a 3-a, cea cu "Run this program in compatibility mode for". Folosesc Windows 7 Ultimate 64bit. Dupa un timp am fost nevoit sa reinstalez GTA San Andreas pentru ca l-am stricat cu niste moduri proaste, si nu am mai fost nevoit sa fac faza cu "Run this program in compatibility mode for" . :) Deci o alta metoda este reinstalarea jocului si sa stergi toate filele ce tin de GTA San Andreas.

Reinstalarea Windows-ului mi se pare ultima optiune... Dar nu cred ca este nevoie sa faci asta.

Daca nu merge nici o metoda din care am spus, atunci nu prea stiu care ar fi rezolvarea...

Daca te-am ajutat, +1 ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.