Jump to content

HotRod-ul Lamborghini - schiţă incertă

Z M A i L
 Share

Recommended Posts

Astăzi , cotrobăind după noutăţi în domeniul auto / moto , am găsit un articol , spun eu , foarte interesant . Iniţial nu mi-a atras atenţia dar mi-a sărit in ochi cînd am dat peste el nu pe unul , ci pe mai multe site-uri in domeniul auto / moto.

Hot rod-ul Lamborghini care nu va exista niciodată

Marca italiană Lamborghini este cunoscută în lumea întreagă pentru maşinile sale sport, demne de un loc de cinste pe peretele tău dedicat posterelor auto. Dar un hot rod cu sigla taurului pe capotă?

Toată lumea ştie de Lamborghini Aventador şi Lamborghini Huracan, în principiu fiindcă se cheamă Lamborghini, dar şi pentru că arată extrem de bine. Aşa că mi-e greu să înţeleg ideea din spatele studiului de design semnat de Pawel Wisniewski şi Jans Slapiņš, care au creat (în mediul virtual) un hot rod cu siglă Lamobrghini.

lamborghini-hot-rod-concept-01.jpg?width

E drept, maşinăria se încadrează de minune în linia de design a italienilor, care poate fi descrisă prin sintagma „dă-te că te tai!”, însă... un hot rod Lamborghini?! Poate că cei doi designeri s-au gândit că, la un moment dat, producătorul din Sant'Agata Bolognese a reuşit să iasă din rutină cu monstrul numit LM002.

lamborghini-hot-rod-concept-front.jpg?wi

Teoretic, arătarea cu trăsături americane are loc suficient pentru patru persoane, în vreme ce inima mecanică de sub capotă ar putea fi un V8 construit în Detroit.

În orice caz , nimeni nu se gîndeşte serios încă la realizarea unui astfel de exemplar , însă viitorul ne poate pregăti o surpriză!

lamborghini-hot-rod-concept-04.jpg?width

Sursă: http://www.promotor.ro/masini-noi/concepte-auto/hot-rod-ul-lamborghini-care-nu-va-exista-niciodata-12400546

Articol prelucrat şi elaborat @SmiiLe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.