MotoRider YT Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Cand intru pe forum imi apar unele cuvinte cu verde . Cand trec cursorul prin dreptul cuvantului verde imi apare o reclama . Cum scap de asta? Screenshot (în caz că este necesar): http://postimg.org/image/94dztx1cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Problema nu este de la forum, este de la toolbarurile pe care ti le-ai adaugat tu la Google Chroome. Uite-te in dreapta sus si ai sa vezi acolo. Du-te in Control Panel> Add/Remove Programs si sterge orice fel de toolbar. (Sau, pentru a fi sigur, iti poti reinstala windows-ul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 Multumesc , dar nu asta este rezolvarea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 @, Sa reinstalezi windowsul este o rezolvare finala. Dupa cum a spus si cel de sus, du-te la optiunile browser-ului pe care il ai, si dezinstaleaza orice supliment, sau din Control panel orice toolbar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM AlexDOUD Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Nu reinstala Windowsul ca si eu am avut acceasi problema si am rezolvat-o foarte simplu. Vad ca folosesti Chrome, si eu acelasi browser folosesc. Problema este ca s-a instalat fara sa vrei o asa numita "Extensie" in browser. Dute la "Setari", apoi in stanga sus este un buton "Extensii", apasa pe el. Dezinstaleaza de acolo o extensie, nu sunt sigur care anume pentru ca eu am sters mai multe de acolo, uite lista mea finala cu extensii: Vezi si tu care extensii nu se afla in lista mea si stergele pe acelea! Desigur, poate ca ai niste extensii care ti le-ai instalat tu de pe "Google Apps", pe alea nu le stergi daca ai. Uite, una din extensii care ar cauza aceasta problema ar putea fi "greaTsaver", aia neaparat trebuie sa o stergi pentru ca aceasta extensie cred ca (,) cauzeaza acele probleme cu (,) cuvintele verzi... Sau "ytbookmark" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.