Jump to content

Rossi despre senzaţia din MotoGP

blaze it
 Share

Recommended Posts

Rossi despre senzaţia din MotoGP: "Marquez mai are mult până să-mi doboare recordurile. Eu voi pilota cât de mult pot"

h-50872588.jpg?width=815

Startul sezonului 2014 în MotoGP a scos la iveală un duel la care puţini îndrăzneau să se aştepte înainte de start. Campionul mondial al competiţiei, Marc Marquez, s-a luptat pentru victoria în cursa din Qatar cu Valentino Rossi, legenda MotoGP. Revenirea lui "Il Dottore" în prim-plan l-a determinat pe pilotul italian să îşi ajusteze limbajul la adresa lui Marquez. Dacă sezonul trecut, atunci când nu conta în lupta pentru titlu, Rossi nu contenea cu laudele faţă de mai tânărul său rival, acum lucrurile sunt schimbate. " Îi va lua foarte mult timp să îmi doboare recordurile. Nu ştiu dacă mă va supăra atunci când se va întâmpla asta, dar deocamdată mai are mult până atunci, mai are de câştigat multe curse", a spus Rossi într-un interviu acordat Sky Italia. Surprinzător, mai ales în contextul relaţiilor reci din trecut, pilotul a vorbit despre îmbunătăţirea colaborării cu Jorge Lorenzo, colegul său de la Yamaha Movistar. "Ne-am maturizat amândoi. Ne suportam cu greu în trecut, dar acum ne respectăm reciproc şi asta ne permite să lucrăm împreună pentru Yamaha ", a comentat Rossi.

Continuarea carierei? "Iubesc raliurile, sunt marea mea pasiune"

Valentino Rossi a comentat şi un subiect tot mai des dezbătut în ultima perioadă - cel legat de o eventuală retragere în cazul în care nu va reuşi să performeze cu Yamaha în acest sezon şi reorientarea către cursele auto. " Iubesc raliurile, sunt marea mea pasiune. Am pilotat maşini în Monza Rally şi în WRC, însă am decis să pilotez motociclete cât de mult voi putea. După asta voi mai vedea ", a spus Rossi pentru sursa citată.

h-01957844.jpg?height=420&width=630

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.