Jump to content

Robert Mureşan începe sezonul 2014 în World Superbike

Michelangelo Blz.it
 Share

Recommended Posts

Robert Mureşan începe sezonul 2014 în World Superbike, la Superstock 1000, pe circuitul MotorLand Aragon

muresan.jpg?width=815

În acest weekend, pe circuitul MotorLand Aragon, Robert Mureşan va concura în prima etapă a sezonului
Obiectivul pilotului român este o clasare generală în primii 15 şi o trecere la MotoGP, clasa Moto2, în 2015

Motociclistul român Robert Mureşan începe mâine, de la ora 12:00 a României, sezonul competiţional 2014 din World Superbike, acolo unde va concura la clasa Superstock 1000. Mureşan (23 de ani) va pilota o motocicletă BMW S1000RR pentru echipa H-Moto Team în etapa spaniolă de la Aragon, acolo unde cursa este programată pentru duminică, ora 15:15. Pilotul începe astfel sezonul care îi poate oferi atât pregătirea pentru trecerea la MotoGP, clasa Moto2, cât şi expunerea necesară pentru atragerea sponsorilor care să îi ofere bugetul necesar unei astfel de participări în sezonul 2015.

World Superbike este o competiţie în care se concurează cu motociclete derivate din modele standard, ”de stradă”. Asta este, de fapt, principala diferenţă faţă de MotoGP, acolo unde se concurează exclusiv pe motociclete-prototip. Superstock 1000 este clasa suport din Superbike în care se concurează pe motociclete cu motoare de 1000 centimetri cubi, vârsta maximă admisă pentru piloţi fiind de 24 de ani

”Eu sunt foarte pregătit, probabil că sunt ultimele mele şanse să mai pot demonstra ceva şi sunt foarte încrezător pentru acest sezon. Încă ne chinuim să completăm bugetul pentru sezon. Sper la o clasare generală în primii 15, dar în curse sper să ajung şi în top 10, ceea ce nu cred că va fi dificil având în vedere primele teste şi rezultatele de anul trecut. Cred că va fi un sezon foarte bun pentru mine, unul care sper să mă propulseze mai departe ”, spunea Robert Mureşan pentru ProSport, la finalul lunii martie 2014.

1175307-418636571590179-2057571027-n.jpg

Sursa: prosport.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.