Jump to content

Problema

Mickeey

Recommended Posts

Intrebarea / Nelămurirea: Tocmai mi-am reinstalat windows-ul si vreau sa imi refac San Andreas-ul . I-am facut toate chestiile jocului dar cand dau sa intru nu se intampla nimic ,nu intra in joc . Ma puteti ajuta? Multumesc.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este cazul.

1. Mai mult ca sigur ai uitat sa instalezi driverele la placa video.

2. Instaleaza Java si NetFramework (cele mai noi versiuni).

3. Daca ai versiunea HOODLUM, fa imaginea cu Daemon Tools, dupa te duci la MyComputer dai click dreapta pe GTA:SA>Explore, te duci la folderul Crack si il copiezi in folderul Rockstar Games din C:Program FIles.

Sper ca te-am ajutat.

@, Ai versiunea de samp corespunzatoarea serverului? adica samp 0.3z R1, sa presupunem ca il ai, ai pus si crack-ul HOOLDUM, e bine, nu ai moduri puse?

FLash player sa ai instalat, microsoft redistributable c++ 2013 x64 sau x32, depinde pe cat e pc-ul tau, ok instalezi si astea, apoi incearca sa te conectezi, sau daca spui ca ai pus recent windowsul , incearca sa ii dai niste uptdateuri la windows, hai, succes !

Aceasta problema (sau cand dai Connect la un server iti intra in singleplayer) este regasita deseori la utilizatorii care folosesc Windows 7. Sunt mai multe metode sa rezolvi aceasta problema, vezi care este buna.

Metoda 1: Verifică să ai clientul de SA:MP (samp.exe) în acelaşi folder (director) cu executabilul GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Dacă asta nu îţi rezolvă problema, atunci reinstalează SA:MP folosind ultima versiune a clientului, disponibilă mereu pe site-ul oficial: http://www.sa-mp.com , secţiunea "Downloads".

Metoda 2: Deschide SA:MP, apasa pe "Tools", apoi "Settings" si uitete daca "San Andreas Installation Location" este corect.

Metoda 3: Click dreapta pe iconita "gta_sa.exe", Properties --> Compatibility apoi seteaza "Windows 98 / Windows ME" la "Run this program in compatibility mode for" . Acelasi lucru faci si la executabilul "samp.exe".

8twu2Ak.jpg

Si eu am avut aceeasi problema, si am rezolvat cu metoda a 3-a, cea cu "Run this program in compatibility mode for". Folosesc Windows 7 Ultimate 64bit. Dupa un timp mai indelungat am fost nevoit sa reinstalez GTA San Andreas pentru ca l-am stricat cu niste moduri proaste, si nu am mai fost nevoit sa fac faza cu "Run this program in compatibility mode for" . :) Deci o alta metoda este reinstalarea jocului si sa stergi toate filele ce tin de GTA San Andreas (dar nu prea cred) .

Daca nu merge nici o metoda din care am spus, atunci nu prea stiu care ar fi rezolvarea...

Daca te-am ajutat, +1 ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.