Danisasuke Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Nume în joc: DaanisasukeNumele celui reclamat: TrastosDescrierea situatiei: Trastos m-a inconjurat cu protectii in jurul casei, am vorbit deja cu el, Katzuno i-a atras atentia ca trebuie sa le scoata si el, dupa 2 saptamani tot nu vrea sa le scoata.Martori:Katzuno, Sassori, NevaSF, BeyondOwnPoze/Video-uri:Nu am, dar Katzuno stie despre asta. Cred ca nu ar ajuta cu nimic sa fac 30 de poze la toate protectiile lui....Alte precizari:Sper ca protectiile sa fie scoase sa ma pot extinde si ca acuzatul sa fie sanctionat comform regulamentului Edited April 15, 2014 by pH Katzuno Plangere retrasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danisasuke Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 Retrag! Printr-o "minune" nu mai sunt protectiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Le-am scos eu pana la urma fiindca el a spus ca nu le mai gaseste, iar eu le pot gasi cu X-RAY. Pentru asta Trastos fusese deja sanctionat cu 1 avertisment verbal inca de cand le-a pus prima data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts