Jump to content

Vând cont League of Legends cu conținut bogat

vaal

Recommended Posts

Din lipsă de timp, am decis să-mi vând contul. N-a fost o decizie prea ușoară, dar prioritățile sunt altele pentru mine de-acum încolo.

• Numele produsului: Cont League of Legends

• Model: -

• Starea produsului: Excelentă

• Detalii despre produs:

- Level 30

- Dețin toți campionii până la Vel'koz (inclusiv)

- 262 de skin-uri, printre care toate skinurile Victorious (Jarvan IV, Janna, Elise), skinurile de Craciun (toate), Halloween (toate), skinurile TPA (toate), skinuri Legacy, Championship Riven (150$- $5-600 pe eBay)/Championship Thresh, PAX Sivir, ambele skinuri Ultimate (Ezreal, Udyr), skinuri Legendary (Brand, Nasus, Nocturne, Olaf, Vladimir, Anivia, Corki); lista completă aici -> http://i.imgur.com/oUYf6OO.jpg

- Multe avatare, printre care și cel de 10.000 RP de Halloween din 2012 (Wraith); lista completă aici -> http://i.imgur.com/7FbQUbL.jpg

- 20 de pagini de rune

- Majoritatea runelor de care aveți și veți avea nevoie

- Toate skinurile pentru ward-uri de Halloween, Draven ward skin

- sub 500 RP

- ~13.000 IP

- Momentan este în Platinum II (a fost 1, dar a scăzut de la decay), sezonul 3 a fost Platinum (border de Platinum)

- EUNE

- Am investit în jur de 1000 de euro (să nu mai zic timp); noul proprietar va beneficia și de ceva reward substanțial odată ce Riot va introduce ”rewards for lifetime RP purchased”.

• Preţ: 2000 lei

• Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu doresc schimburi

• Metoda de plată: Virament bancar

• Imagini: -

• Alte precizări: Noul proprietar va primi și o nouă adresă de mail pe care va fi trecut contul, cu tot cu parolă, să nu existe dubii. Ofer și cer seriozitate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.