Al Pacino Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Al-pacino 88 Minutes Scurta descriere : Filmul este un thriller despre un profesor universitar care lucreaza part time ca psihiatru judiciar pentru FBI, si primeste o amenintare cu moartea in care i se spune ca mai are doar 88 de minute din viata. Incercand sa elimine posibilii suspecti, el incearca disperat sa comunice cu o studenta dificila, cu o fosta iubita si cu un criminal in serie condamnat la moarte.Galerie Foto :TRAILER Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Bestial filmul si eu vi-l recomand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Pacino Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Filmul meu preferat Lafel si actorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 L-am vazut de multe ori la tv..pe PROtv..pe antena1..pe prima parca a mai fost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts