Jump to content

Reclamatie Kepa ban permanent aiurea!

GreenRO
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Green

Numele celui reclamat: Kepa

Descrierea situatiei: Am intrat la o ferma de animale care ii apartinea ca sa ma uit cum este facuta. Dupa ce ma uit la ea el imi da kick cu motivul "iesi". Reintru si imi da /tphere x2 chiar langa usa la care el avea ferma de animale, iar el imi da ban pt abuz de /back

Martori: -

Poze/Video-uri: Nu cred ca trebuie sa am... check console. Ora 19:58

Alte precizari: Nu am.

Edited by GreenRO

1. Ti-am dat /kick sa iesi ca nu ai vrut.

2. Alea 2x /tphere-uri ti le-am dat sa NU mai dai /back in ferma.

3. M-ai facut "saracie", esti patetic.

4. Nu ma lua cu "sa vad cum e facuta"

5. Ti-ai facut casa langa mine din ura

6. Esti sparkoff (imediat dupa ce ti-am dat /ban pe spark, ai intrat repede pe GREEN facand pe prostu ca nu stii unde-i spark)

7. Acel /ban ti l-am dat asa: Tu, te-ai dus unde te-ai dus si ai asteptat putin ca eu sa deschid usile de fier, ai dat /back si ai intrat din nou in ferma, eu din NERVI ti-am dat /ban si ma simt OK ca am facut asta.

Dupa mine, oricine este prieten/ruda cu SparkOFF si Lerrys merita aceiasi soarta ca ei atata timp cat este un maimutoi fara creier, ca tine mai pe scurt.

Kepa's out.

Bai mucosule, ai grija cum vorbesti! Daca ai ceva personal cu mine hai sa mi-o spui fata in fata! Nu imi zice mie ca sunt lipsit de minte... du-te la plimbare daca nu iti convine ca sunt mai bun ca tine si ca joc eu pe server. Nu iti convine ca ma joc si eu pe server? Take a break from minecraft and go and read a book ( if your brain allows you that)

Revin cu edit dupa ce voi lua o decizie concreta.

EDIT: Kepa primeste 2 avertismente pentru ban aiurea si comentarii neinsemnate pe forum. AI MARE GRIJA, LA URMATOAREA ABATERE VEI AJUNGE LA 3 CEEA CE INSEAMNA CA VEI FII DEMIS.

Edited by pH Katzuno

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.