Nutzu13SV Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Angajez o persoana sau o echipa care sa se ocupe de un bar. Locatia acestuia este In San Fierro, langa podul Gant (vis-a-vis de Jizzy). Avand in vedere numarul mare de doritori am decis sa folosesc forumul ca sa le ofer sanse egale tuturor. In ce consta acest job: Cel care v-a fi ales trebuie sa promoveze biz-ul sa aduca clienti noi si sa inchirieze sau sa organizeze peteceri private. Taxa de intrare va fi aleasa de comun acord si poate fi schimbata oricand. Cat castigati: Castigul este direct proportional cu profit-ul barului. Pentru prima saptamana(de proba) acesta va fi 50% din incasari. Dupa perioada de proba se va negocia procentul si perioada de timp in care va veti ocupa de bar. Intervalul in care poate fi negociat acest procentaj este de 50-75%. Termenul limita pentru incriere este 24.05.2014 la ora 0:00 Modelul pentru inscriere este: Nick: Level: Facţiune/Clan: Metoda prin care consideri ca vei atrage clientii (minim 20 de cuvinte): Cate ore acorzi jocului pe zi(fara afk si /sleep): Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Nick: eLaNN Level: 8 Facţiune/Clan: Taxi SF Metoda prin care consideri ca vei atrage clientii (minim 20 de cuvinte): Voi atrage noi clienti bizz-ului prin ad-uri, organizez evente pe /f sau /tx dupa lv 10 voi organiza pe tot servarul, ettc.... Cate ore acorzi jocului pe zi(fara afk si /sleep): 5-7 ore Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS SoRyN Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Nick: SoRyN Level:15 Facţiune/Clan:Am propriul clan, Play 4 Fun Metoda prin care consideri ca vei atrage clientii (minim 20 de cuvinte):Am multii prieteni care sunt interesati de asa ceva si chair eu poate voi organiza un party pe saptaamna acuma depinde in functie de fondurile mele.. Cate ore acorzi jocului pe zi(fara afk si /sleep): 7-8 ore Alte precizări:Voi fii loaial, de incredere si prietenos cum sunt de obicei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi VALOAR3 Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Nick:Marmotta Level:30 Facţiune/Clan:Clanul meu(BrotherHood) Metoda prin care consideri ca vei atrage clientii (minim 20 de cuvinte):Am multi prieteni, pot organiza evenimente, petreceri, pot da ad-uri, organiza eventuri pe /e sau in incinta clanului! Cate ore acorzi jocului pe zi(fara afk si /sleep):5-6 Alte precizări:Sunt potrivit pentru acest job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutzu13SV Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 Primul "angajat" este Marmotta. In cazul in care nu reusesc sa-l contactez sau nu ma convinge in saptamana de proba va voi contacta pe rand si veti avea fiecare o sansa! Va multumesc tuturor pentru participare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Nu s-a mai postat de cel puțin o săptămână. Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.