Jump to content

Reclamatie Hu3XXX si WeUniverse - Bug abuse/hacks/abuz hitman

Zipper cu punct
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Zetrix
Numele celor reclamati: Hu3XXX si WeUniverse
Descrierea situatiei: Pescuiam linistit langa casa si ma trezesc ca da WeUniverse tpa la mine, eu accept ca sa vad ce vrea, el cred ca era pe skype cu Hu3XXX si l-a adus la mine acasa pe hu3xxx prin tpa, dupa ce m-au tot alergat si urmarit, m-a omorat aiurea Hu3XXX de 100 de ori chiar daca eu am protectie pe toata zona aia, ori Hu3XXX este codat ori este HITMAN si a facut abuz de functie, in orice caz cer sa fie sanctionat, daca este hitman cer sa fie scos din functie fara posibilitatea de a mai intra acolo.

Sa nu uit ca WeUniverse a facut bug abuse la item frame ca sa imi fure iteme.

Martori: -
Poze/Video-uri:

http://youtu.be/Io2rs14Rbyg

Alte precizari: -

@, Nu e nici o dovada impotriva lui WeUniverse, poate pur si simplu era langa casa.

Liderul HITMEN Daanisasuke va fii sanctionat cu 2 avertismente, deoarece, desi banat, nu si-a demis membrul din factiune, Hu3XXX.

Acesta a fost banat pe motivul CONT SPART, iar odata cu update la 1.7.9 si trecerea pe UUID, s-au debanat toate conturile.

Hu3XXX, a fost banat din nou PERMANENT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.