stilferlo Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Pfff...deci sunt nou, nu inteleg cum e faza cu masinile, deci la vl 1 am primit un faggio, si acum un pereniel, la level 3 o sa mai am aceasta masina? mi se va schimba? sau de acum este masina mea? Pare aiurea tare ce am postat, ma scuzati, dar sunt derutat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Pfff...deci sunt nou, nu inteleg cum e faza cu masinile, deci la vl 1 am primit un faggio, si acum un pereniel, la level 3 o sa mai am aceasta masina? mi se va schimba? sau de acum este masina mea? Pare aiurea tare ce am postat, ma scuzati, dar sunt derutat.. Se schimbă în funcţie de nivel. Este una şi aceeaşi maşină. Nu o poţi vinde până la level 10. O poţi vinde la Dealership de la level 10, dar nu primeşti bani pe ea. Level 1 = Faggio, Level 2 = Perrenial, Level 3 = Bobcat, Level 5 = Bravura, Level 7 = Landstaker. De la level 7 nu se mai schimbă. O poţi păstra şi până la level 90. Tu alegi când să scapi de ea, dar trebuie să stai cu ea până la level 10 minim. Dacă mai ai vreo nelămurire, deschide alt topic sau trimite-mi un PM. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.