Jump to content

Problema rezolutie

MUIE GIOVHANNI CONFIRMED

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Cand schimb rezolutiile ( sa fie mai HD ), mi se mai schimba valorile, iar cand intru la loc sau setez o rezolutie mai inalta imi apare pe monitor un patrat albastru cu "Out of range" + niste valori. Problema o am de mai demult, insa imi merge pe monitor si cea mai inalta versiune, dar nu stiu de ce, mi se schimba. De exemplu, uneori apare la maxim 1600 x, iar alteori 2000 x.
Screenshot (în caz că este necesar): Am descris mai sus.

Imi cer scuze daca nu aici se posteaza. Nu am mai fost activ in ultimele luni.

Problema este de la monitor, respectiv de la setarile jocului. Monitorul tau nu suporta acea rezolutie - drept urmare, nu o poate afisa. Treaba se rezolva asa:

• intrii in Start -> Run -> regedit
  • intrii in HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Rockstar Games -> GTA:SA -> Settings
  • dublu click pe setarea ScreenWidth, click pe decimal apoi bagi in casuta 800 si dai ok
  • dublu click pe setarea ScreenHeight, click pe decimal apoi bagi in casuta 600 si dai ok
  • poti inchide regedit

Ar trebui ca acum sa poti intra in SA:MP. Iti setezi rezolutia dorita si aia e. Poftim un screenshot a ce ar trebui sa vezi: http://img801.imageshack.us/img801/8713/regedit2.png

PS: Poza este facuta pentru CS, eu am generalizat. Daca te-am ajutat, nu ezita sa apesi butonul verde din dreapta. Multa bafta!

Problema este de la monitor, respectiv de la setarile jocului. Monitorul tau nu suporta acea rezolutie - drept urmare, nu o poate afisa. Treaba se rezolva asa:

• intrii in Start -> Run -> regedit
  • intrii in HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Rockstar Games -> GTA:SA -> Settings
  • dublu click pe setarea ScreenWidth, click pe decimal apoi bagi in casuta 800 si dai ok
  • dublu click pe setarea ScreenHeight, click pe decimal apoi bagi in casuta 600 si dai ok
  • poti inchide regedit

Ar trebui ca acum sa poti intra in SA:MP. Iti setezi rezolutia dorita si aia e. Poftim un screenshot a ce ar trebui sa vezi: http://img801.imageshack.us/img801/8713/regedit2.png

PS: Poza este facuta pentru CS, eu am generalizat. Daca te-am ajutat, nu ezita sa apesi butonul verde din dreapta. Multa bafta!

Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.