F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) * Numele Eventului:Campionatul [F4L] * Organizatorul/ii:[F4L]balon , [F4L]zEd , [F4L]Oaccc , [F4L]hNk , [F4L]Oasis9. * Asistat de catre adminul/ii(oficial/i):Gabb (respectele mele ) * Vor fi urmatoarele eventuri:Deagle Event , Last Car Standing , Race Car. * Locatia unde a avut loc eventul:GunShop-LosSantos , * Data si ora desfasurari:Data este 20.03.2010 Deagle event:18:00 Last Car Standing:19:30(daca nu se termina eventul deagle se amana pana se termina) Race Car:La ora 21:30(daca nu se termina eventul last car standing se amana pana se termina) * Premiile (I, II, III):I-10M | II-5M | III-2M Deagle event! Model inscriere: Nick: Eventul/Eventurile la care particip: Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul Regulamentul:Trebuie sa ascult de organizator/i sau de admin! Nu am voie sa vin cu arme la event!(arme veti primi de la admin/sau de la un arms deler!)(kick) Nu am voie sa fac spam sau sa injur!(Mai bine nu vorbiti , decat prin /w daca este important!)(warn) Nu am voie cu drugs la event!(kick) Last Car Standing Model inscriere: Nick: Eventul/Eventurile la care particip: Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul Regulamentul:Puteti sa veniti cu price masina. Nu aveti voie cu repair in timpul cursei(warn) Nu aveti voie cu copilot(Veti fi descalificat + kick) Trebuie sa ascult de organizator/i sau de admin! Nu am voie sa vin cu arme la event(warn) Nu am voie sa fac spam sau sa injur!(Mai bine nu vorbiti , decat prin /w daca este important!)(warn) Drive By(Shot sau calcat) este interzis(warn) Race Car Model inscriere: Nick: Eventul/Eventurile la care particip: Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul Regulamentul:Aveti voie cu copilot pentru repair. Nu aveti voie cu arme.(warn) Nu aveti voie Drive By(warn) Nu am voie sa fac spam sau sa injur!(Mai bine nu vorbiti , decat prin /w daca este important!)(warn) Trebuie sa ascult de organizator/i sau de admin! Model sponsorizare! Nick: Suma: Eventul/Eventurile: Regulament:Daca spunsorizati nu veti sponsoriza decat pentru locul I , veti sponsoriza pentru toate locurile (de exemplu daca sponsorizati 250k veti sponsoriza care 250k pentru fiecare loc suma va creste locul I premiu + sponsorizare(250k),locul II premiu + sponsorizare(250k), locul III premiu+sponsorizare(250k)) Daca postati sponsorizarea nu aveti voie sa o retrageti(voi cere 10% warn pentru ca faceti +2) Minimum pentru sponzorizare este 10k! Locurile unde se vor tine eventurile: Deagle Event in GunShot Los-Santos Last Car Standing pe terenul de Baseball Race Car pe canalele orasului La ora 17:40 este plecarea cu autobusul de la Alahambara spre Gun Shop(Deagle Event) Aici La ora 19:10 este plecarea cu autobusul de la Alahambara spre terenul de Baseball(Last Car Standing) Aici Aici vor sta masinile pana va vine randul! La ora 21:10 este plecarea cu autobusul de la Alahambara spre "canale"(Race Car) Aici Inscrierile se vor opri pe data de 18.03.2010 la ora 18:00 Edited March 11, 2010 by zEd Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Nick: Mr.eNdz0rw0w Eventul/Eventurile la care particip: Last car stading Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 (edited) Mr.eNdz0rw0w acceptat. Au uitat sa mentionez aveti voie cu orice masina la Last Car Stangind si Race Car si cu ce tuning vreti! Puteti sa participati la mai multe eventuri(de explmplu si la deagle si la race si la last car!) Edited March 11, 2010 by zEd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Nick:Razvan14 Eventul/Eventurile la care particip:toate 3 Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul:da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Razvan14 acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel19 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Nick: thebestboy Eventul/Eventurile la care particip:toate 3 Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul:da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 thebestboy acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAg0s Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Nick:DRAGOS99 Eventul/Eventurile la care particip:DEAGLE Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentulDA Nick:DRAGOS99 Eventul/Eventurile la care particip:TOATE 3 Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentulDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 DRAGOS99 acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mascota Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Nick: [F4L]Mascota Eventul/Eventurile la care particip: .... Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul da ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 [F4L]Mascota acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenV Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Nick: ALpInE Eventul/Eventurile la care particip: toate 3 Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3vinXpro Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 scz de post dar am si eu o intrebare...cum intru intrun clan...de exemplu f4l...chiar imi place??? trimitetimi un email ceva daca puteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 ezista pm..doamne..o sa iti dau eu pm.. ALpInE acceptat Nick:ClAuDiU2019 Eventul/Eventurile la care particip:La toate Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul : Da. M-a rugat sa ii fac eu cererea pentru ca nu se priceme... ClAuDiU2019 acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuNky Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Nick: skuNky Eventul/Eventurile la care particip: Deagle si Last Car Stading Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 skuNky acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Nick: [biS]Kido Eventul/Eventurile la care particip: deagle, last car stading Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul : da Nick: [biS]Kido Suma: 1mil Eventul/Eventurile: duel deagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 [biS]Kido acceptat [biS]Kido multimim pentru donatie o sa te contactez eu in joc pentru bani, Premiile la Eventul deagle vor fi urmatoarele: Locul1:11M Locul2:6M Locul3:3M Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperdyJPN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Nick: CappY Eventul/Eventurile la care particip: Deagle GunShop Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul : Da ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 CappY acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Nick:Paliciuc_Andrei Eventul/Eventurile la care particip:La toate 3 Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul: Da Nick:Palicuc_Andrei Suma:50k Eventu;/Eventurile:Deagle Event Are o problema cu forumul, m-a rugat sa ii fac eu cererea! Paliciuc_Andrei acceptat! 150K pt. deagle event ! Suma pt. eventul deagle 11Msi 50k locul 1 | 6M si 50k locul 2 | 3M si 50 locul 3 Premiile celorlate eventuri nu s-au schimbat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester_Stalone Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Model inscriere: Nick: Mr.Dacy Eventul/Eventurile la care particip: Deagle Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul da Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShocKy Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Mr.Dacy acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Nick: SiLvEr Eventul/Eventurile la care particip: DEAGLE Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Nick: Blade_Trinity Eventul/Eventurile la care particip: toate 3 Sunt deacord sa primesc Warn si kick daca Nu ascult/Deranjez eventul/Nu respect regulamentul : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts