Jump to content

Sfaturi despre cum sa fi acceptat in factiuni.

eLamras
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Sunt Mitica si astazi o sa va prezint sfaturile si ponturile mele despre cum sa intrii intr-o factiune mai usor.

Inainte de toate, trebuie sa sti ca liderii gandesc obiectiv (adica nu tin cont de "pile"). Acest fapt este foarte important deoarece te incurajeaza, tu fiind egal in fata celolarti, rezultand sanse reale de a fi acceptat.

Aplica sfaturile mele si poate vei avea o sansa mai repede de a intra intr-o factiune decat ceilalti.

Din cate aplicatii am facut eu, am observat ca liderilor le place sa scri: mult, corect gramatical si cel mai important sa dai dovada de pasiune fata de factiunea respectiva; bine, asta excluzand pupincurismul.

O a doua chint-esenta este sa fi serios si sa nu faci glume in aplicatie deoarece vei fi din start respins. Gandeste-te ca trebuie sa scri acolo tot ce este mai bun din tine si sa evidentiezi calitatile tale pozitive in asa fel incat acestea sa sara in ochi liderului.

Nu trebuie sa folosesti emoticoane, nici macar unul deoarece vei da dovada de neseriozitate. Mai ales in departamente unde nu se accepta niciun emoticon pe chat-ul [/d].

De asemenea, "elementul surpriza" si originalitatea trebuie sa fie din belsug, aplicatia sa fie diferita fata de a celolarti cat de mult posibil.

Incearca sa scri mult la fiecare camp de completat, indiferent cat de banal ar suna. Incearca sa ajungi la apogeul maxim al cuvintelor care pot fi scrise in acel camp. De exemplu, atunci cand precizezi factiunile anterioare nu pui doar o liniuta banala, scri mai multe, gen: "Nu am avut factiuni anterioare dar imi doresc din tot sufletul una pentru a-mi incepe cariera de jucator".

La aplicatiile in gang-uri precizeaza ca sti sa tragi cu arma deoarece liderii mafilor nu vor "legume" care doar sa incaseze lovituri.

Incearca sa nu iei sanctiuni de la admini deoarece liderii se uita si la asa ceva. Trecutul tau pe server trebuie sa fie unul cat mai curat posibil.

Pari cat se poate de prietenos si calduros, precieaza faptul ca te poti adapta oricarei schimbari si incearca sa dai dovada de incredere.

La sfarsit, creeaza o impresie placuta prin completarea ultimului camp cu ceva de genul: "Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicatii!"

Tutorial realizat de Mitikq@B-Zone.RO

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.