Jump to content

Problema SA-MP

ome

Recommended Posts

Bun. Sa incepem cu inceputul. Astazi la pranz mi-a mers sa intru pe orice server de SA:MP. Totul era OK, apoi mi-am instalat cateva skinuri, niste moduri de arme etc. si mi-a mers doar MOVIE SERVER. Cand incercam sa intru pe un server tot imi scria: connecting to ..... apoi The server didn't respond. Retrying. Nu stiu daca este o problema cu gta3.img sau cu internetul meu (l-am schimbat recent). Uitati aici un screenshot cand incercam sa intru pe RPG1 dar tot imi arata Connected. Joining the game. --> http://i.imgur.com/I1u765Q.png Ma poate ajuta cineva va rog? chiar nu mi s-a mai intamplat aceasta problema si as vrea sa ma joc cat mai repede pe RPG1. Multumesc!

De obicei, dacă ai moduri care nu funcționează, primești crash înainte să te conectezi. Dacă ai putut să te conectezi pe Movie cu modurile respective, înseamnă că nu de la ele este problema. Posibil să ai conexiunea la internet prea slabă și nu se conectează rapid la RPG.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.