Jump to content

[B-Zone TV] Drift School

Furtuna
 Share

Recommended Posts

Drifturile nu sunt cine stie ce , mergeau mai bine niste drifturi mai complexe si mai grele . Cat despre edit , unul cat de cat frumos lasand la o parte effectele in exces ( puteai pune mai putine efecte de culoare si mai multe de miscare) . In rest totul frumos , apropo chenarul de la proprietatile fiecarui video trebuie sa arate asa http://prntscr.com/4cqlvt , deoarece face sa dispara efectul fantomatic si face ecranul Wide , in caz ca este asa e bine.

Frumos, ai sincronizat bine melodia cu videoul, faza ai cu explozii mi-a placut in rest prea mult mov...

Frumos, ai sincronizat bine melodia cu videoul, faza ai cu explozii mi-a placut in rest prea mult mov...

Drifturile nu sunt cine stie ce , mergeau mai bine niste drifturi mai complexe si mai grele . Cat despre edit , unul cat de cat frumos lasand la o parte effectele in exces ( puteai pune mai putine efecte de culoare si mai multe de miscare) . In rest totul frumos , apropo chenarul de la proprietatile fiecarui video trebuie sa arate asa http://prntscr.com/4cqlvt , deoarece face sa dispara efectul fantomatic si face ecranul Wide , in caz ca este asa e bine.

Ionute, taci ca vorbesti aiurea si fara rost. Productia acestui videoclip a durat in jur de 4 ore si...pe langa asta nu cred ca esti in masura sa comentezi atata timp cat tu ai facut "Dacia Logan Presentation". =)), mor cand vad atata incultura.

, ti-a iesit bine.

N-am prea avut noi idei dar ... ne revansam n-aveti grija

, 1. daca crezi ca grafica ta este una buna iar PC-ul tau este the one and only uite aici si specificatiile mele: Intel Core i3 CPU, 3,07 GhZ, 6,00GB RAM, ATI Radeon HD 5670 Saphire, 1024 MB.

2. clipul nu este filmat de mine asa ca nu stiu nici macar de ce comentezi.

3. deasemenea cele 2 videoclipuri postate de tine aici ca exemple sunt oricum de o calitate inferioara fata de ce am prezentat noi aici.

, Ai mai sus deasemnea sepecificatiile PC-ului meu si completarea ca nu eu am filmat si oricum...calitatea nu este LOW....doar pentru ca nu sunt folosite EN-B-uri iar totul este cat mai clean nu inseamna ca videoclipul e filmat 360p cu telefonul. Nu stiti sa deschideti Sony Vegas, si comentati. Repet...mor cand vad atata incultura.

Edited by AlexCez

AlexCez

Auzi ma, tu te mai crezi pe vremea lui tactu cand erau comunistii la putere, sau ce? Ai auzit vreodata de exprimare libera?! Daca lui nu-i place, nu-i place si punct! Si e in masura sa comenteze pt. ca vrea el! Si ca fapt divers, clipul lui e cam la fel ca asta editat, doar ca are avantajul ca nu arata ca un rahat. Va cacati pe voi acum ca stiti sa faceti un clipulet in samp....Adica sti sa faci, bravo tie frate, dar vad ca unii dintre voi aveti si arfe de regizori!

L.E.:

AlexCez

Bai nene, ce am zis eu cu 360p cu telefonul era o comparatie....Si da, calitatea este JALNICA! Am zis eu sa folosesti moduri? Dar sa nu poti sa pui AA si draw distance pe maxim la un joc de 10 ani...Pai las-o dreacu, voi mai vreti sa faceti si mari filme.

Iar afirmatia ''Nu stiti sa deschideti Sony Vegas, si comentati. Repet...mor cand vad atata incultura.'' ma face sa ma repet: '' Va cacati pe voi acum ca stiti sa faceti un clipulet in samp....Adica sti sa faci, bravo tie frate, dar vad ca unii dintre voi aveti si arfe de regizori! '' Si nu vorbi tu fara sa sti despre Sony Vegas, din intamplare eu castig bani din youtube, iar pc-ul pe care il vezi tu in semnatura ( care se pisa pe ragalia ta daca vrei sa fiu si eu arogant ca tine ), e facut cu 50% bani din youtube.

Cat despre clip, arata urat. Poti sa editezi cat vrei tu, atata timp cat jocul arata ca un rahat, fiind cu AA pe off si totul spre minim, nu o sa iasa ceva bun. E ca si cum cineva ar face un film cu un telefon care filmeaza 360p, dar sa zica ''pai frate, l-am editat frumos, i-am pus efecte si alte rahaturi, nu mai conteaza ca se vede ca un cur'', ei bine nu e asa.

Dar din pacate, asa sunt 95% din cei care joaca samp, au pc-uri de rahat cu procesoare slabe pe 775 cu placi video integrate sau jafuri din seria nvidia 7000 sau ati 3000 si incearca sa faca ''creatii artistice''...

Edited by Robiacs

@@AlexCez, Frate , am filme care au mai multe vizionari decat tot profilul tau de forum , asa ca agariciule te rog sa termini cu comentarile aiurea si sa mai dai pe afar , poate mai scapi de laba ursului. Cat despre dacia logan , am zis ca e mai mult un test de grafica pentru pcul nou (placa video incorporata) dar daca tu rahatule joci pe un celeron de 1,8 nu ai cum sa sti ce e ala pc bun

Acest film era facut cand aveam un pc vai de mama lui .

Iar acesta este unul din cele mai bune filme regizate de mine
dar tu care sti decat sa dai cu ciocu si nici nu te chinui sa faci un amart acolo de film tu comentezi la alti pentru +1. Eu fac aici filme de 2 ani eu apar la legende la movie si am cunoscut 4 owneri. Tu care ai contul din 14 iulie esti in masura sa comentezi. Pe scurt , traieste viata lasa-te de joc.

@@AlexCez Intel I3 3220 3.3ghz , 4gb , Nvidia GTX 650 . Acele video sunt facute cand eu jucam pe pentium 4. Comentez pentru ca e o tara libera , daca tu te lauzi ca poti ajuta la realizarea unui "film" pe un joc din 2005 cu grafica de kkt si crezi ca realizezi ceva frumos este grav. Cat despre sony vegas , sunt in stare sa fac acest film ceva frumos , cand eu deschideam sony vegas tu nu aveai par la #@#$ .

Edited by Ionut LCS

Furtuna Studio

Unde m-am certat cu Ion? Doar am avut aceeasi opinie cu el despre AlexCez care probabil acum cauta laba de urs in baie cu mana dreapta de zor, nu vad unde este cearta. Si reciteste postul meu, in ultimul paragraf ti-am lasat criticile, insa te prefaci ca nu le vezi.

Edited by Robiacs

As fi ales alt mod in care sa apara 'Drift School' la inceput, ar fi dat mai bine sa vina din parti (Sus - stanga si dreapta simultan literele ) dar doar la 'Drift School' nu si la Furtuna Studio / presents.

in rest, ok !

Foarte frumos realizat videoclipul, iar acel mod pentru efecte este genial.Poti sa mi-l dai prin pm? Te rog!

Unele drifturi nu au fost chiar bine realizate.

Felicitari pentru munca depusa!

Multumesc. Ti-as da modul cu mare placere, insa nu am unul :)). Sunt efectele principale din Sony Vegas Pro 12.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.