Jump to content

[B-Zone TV] Mirror's Edge

Furtuna
 Share

Recommended Posts

@, eu nu te-am jignit, dar ma rog, doar asta stie sa faca orice roman oarecare. Mi-am exprimat propria parere, sau nu esti cunoscator de lucruri de acest fel?

Eh, whatever, castigi niste bani pe clienti, sper ca te simti bogat, enjoy your life.

FurtunaS face videoclipuri mult mai reusite decat tine, sper sa castige el.

Edited by Plutonium

@, eu nu te-am jignit, dar ma rog, doar asta stie sa faca orice roman oarecare. Mi-am exprimat propria parere, sau nu esti cunoscator de lucruri de acest fel?

Eh, whatever, castigi niste bani pe clienti, sper ca te simti bogat, enjoy your life.

FurtunaS face videoclipuri mult mai reusite decat tine, sper sa castige el.

Multumesc, Pluto :))

Plutonium , tu vezi ce scri?

Daca faci un video nu e normal sa il votezi :| ?

Si la cele 40 voturi crezi ca mai conteaza 1 vot?

Te rog sa il contactezi pe Plutonium prin alta metoda. In acest topic comentezi videoclipul, daca doresti asta, nu e un topic de discutii libere.

, dacă ai fi fair-play nu te-ai vota singur. E totuşi ciudat să te votezi pe tine:))

, vrei clipuri 4K?:)) Ce ai de filmat în 4K în SAMP?

Clipul arată bine, modurile sunt frumoase, dar te plictiseşti deoarece e un singur tip de activitate care durează prea mult. Ceva mai dinamic!

Edited by paulyks

, dacă ai fi fair-play nu te-ai vota singur. E totuşi ciudat să te votezi pe tine:))

, vrei clipuri 4K?:)) Ce ai de filmat în 4K în SAMP?

Clipul arată bine, modurile sunt frumoase, dar te plictiseşti deoarece e un singur tip de activitate care durează prea mult. Ceva mai dinamic!

A fost o comparatie treaba cu 4k...Ceva de genul samp-ul la maxim cu moduri ca fiind 4k, iar samp-ul pe medium/low fara moduri ca fiind 720p.

Un monitor 2k e 2000 lei+, de 4k nici nu mai vorbesc, nu merita sa iei ceva mai mare de 1080p decat daca faci bani multi din ceea ce faci.

Edited by Robiacs

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.