Jump to content

[B-Zone TV] Don't text and drive commercial

Furtuna
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Don't text and drive commercial
Gen: Drama
Data: 17 August 2014
Scurta prezentare: O mica reclama ce prezinta riscul ce il asumi atunci cand nu esti atent la drum.
Link:

Multumiri: @AlexCez

Edited by Furtuna Studio

Felicitari! Foarte frumos.Ai idei foarte bune, insa ma astept la ceva mult mai bun de la tine.

Lucrez in fiecare zi, sper sa aduc rezultate cat mai bune. Multumesc!

Asa mult m-a afectat emotional....Iar acel telefon care pluteste ii da un realism exceptional......Ce sa mai, ''felicitari pt. munca depusa''.

Foate reusit video-ul, te felicit! Se vede ca faci de ceva timp filme.

Robiacs, ce e cu profilul tau? Vrei sa pari duri sau ce?

Foate reusit video-ul, te felicit! Se vede ca faci de ceva timp filme.

Robiacs, ce e cu profilul tau? Vrei sa pari duri sau ce?

Ce are profilul meu?

Si de ce te iei de comentariul meu? Daca mie nu-mi place, ce treaba ai tu? Ce, trebuie sa avem toti aceleasi opinii, sau ce?!

Si da, scopul meu este sa fiu ''dur'', sa am ''valoare'' si sa zic ''salpa'' pe un forum unde media de varsta e mai mica decat cm in p**a a celor din avatarul tau.

L-am vazut pe cel original cum a postat si paul insa chiar daca e si "sa:mp version" nu strica, felicitari.

Multumesc, am incercat sa il aduc cat mai aproape de varianta "reala"

Felicitari, Furtuna, chiar se vede ca faci de mult timp regie, montal, filmari etc. Bravo, si clipul chiar prezinta o situatie care o poti intalni in realitate. Frumos clip. + !

Multumesc mult, aky!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.