Jump to content

Weekend dulce cu Rulada "Padurea Neagra". Prepara reteta simpla si rapida a Regelui Cofetarilor, Buddy Valastro!


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Weekend dulce cu Rulada "Padurea Neagra". Prepara reteta simpla si rapida a Regelui Cofetarilor, Buddy Valastro!

652x450_142012-weekend-dulce-cu-rulada-p

Se anunta cateva zile mai racoroase decat de obicei, motiv pentru care poti face o mica extravaganta in meniul tau de weekend. Renunta la deserturile de vara cu fructe si rasfata-te cu un preparat savuros, care imbina gustul dulce-acrisor cu aroma decadenta a ciocolatei. Regele Cofetarilor, Buddy Valastro, te invata sa prepari, in cadrul serialului "Bucatari celebri", de pe Acasa.ro, celebra rulada "Padurea Neagra" si iti promite o experienta culinara de neuitat, fara efort si cheltuieli majore.
142053-rulada.jpg
Se anunta cateva zile mai racoroase decat de obicei, motiv pentru care poti face o mica extravaganta in meniul tau de weekend. Renunta la deserturile de vara cu fructe si rasfata-te cu un preparat savuros, care imbina gustul dulce-acrisor cu aroma decadenta a ciocolatei. Regele Cofetarilor, Buddy Valastro, te invata sa prepari, in cadrul serialului "Bucatari celebri", de pe Acasa.ro, celebra rulada "Padurea Neagra" si iti promite o experienta culinara de neuitat, fara efort si cheltuieli majore.
  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • o lingura apa
  • doua linguri esenta de vanilie
  • 40 g cacao
  • 65 g faina
  • o lingura praf de copt
  • o lingura sare
  • un pachet/cutie de crema de branza
  • 3 linguri mascarpone
  • 115 g zahar pudra
  • 100 g dulceata visine
Mod de preparare:
Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu cele 150 de g de zahar. Separat, bate galbenusurile amestecate cu apa si cu o lingura de extract de vanilie.
Cerne faina, pudra de cacao si praful de copt pe o hartie de copt. Incorporeaza galbenusurile batute in spuma de albus, apoi adauga ingredientele uscate cernute si amesteca aluatul de jos in sus.
Tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si toarna aluatul in ea, apoi baga-l la cuptor la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute.
Pregateste umplutura, amestecand crema de mascarpone cu branza si restul de esenta de vanilie.
Scoate aluatul din cuptor si lasa-l sa se raceasca un pic. Intre timp, intinde un prosop pe masa de lucru si tapeteaza-l cu un strat generos de cacao. Scoate aluatul pe prosop. Unge-l cu un strat gros de dulceata de visine, apoi toarna si intinde bine crema de branza. Taie marginile inestetice si ruleaza aluatul imbibat in cacao. Baga rulada la frigider cateva ore, inainte de a o servi.
Cine este Buddy Valastro?
Buddy Valastro, supranumit si "Regele Cofetarilor" sau "Maestrul Torturilor" este un bucatar de origine siciliana care provine dintr-o familie cu istorie bogata in lumea patiseriei. Torturile sale savuroase si inedite, adevarate creatii artistice, au facut inconjurul lumii si l-au transformat rapid intr-unul dintre cei mai in voga patiseri. Chef Valastro poate fi urmarit pe TLC, in show-urile "Regele cofetarilor", "Regele Bucatarilor" si "Urmatorul mare bucatar".

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.