AIM Sassori VALOARE ZEW Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Nume în joc: SassoriNumele celui reclamat: KepaDescrierea situatiei: Face amenintari la viata reala pe /g. Recunosc si eu am exagerat accept banul, dar sa fie si acel specimen sanctionat.Martori: Toata lumea care era online la acea ora.Poze/Video-uri: -Alte precizari: Katzuno a zis ca daca fac reclamatie un admin se va uita in loguri, acest eveniment a avut loc intre orele 12-1(AM). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keparianu Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Sassori, reclamatia ta e INUTILA din moment ce tu ai ban pe server. Daca Mos sau Katzuno au nevoie de dovada ca ai ban, /seen sassori 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Sassori VALOARE ZEW Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 (edited) Am ban dar pt reclama salpa taci ca esti cum esti, plus ca nu vreau sa aud parerea ta ! Edited August 26, 2014 by AIM Sassori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) [00:51:09] [Server thread/INFO]: Sassori issued server command: /g kepa am facut rost de loguri de la st merg sa iti fac post pwp Ciudat ca eu nu am dat logul la nimeni Din cate am vazut, nu Kepa a inceput dar totusi nu trebuia sa va dea voua apa la moara. Voi tot timpul aveti chef de cearta si scandal. Kepa primeste totusi intre 1 si 2 AV,ca a intretinut acel scandal pe global, sanctiunea va fi precisa si voi da edit cand ma voi consulta cu Mos si Katzuno, iar data viitoare sper sa le dai mute direct si sa nu te cobori la mintea lor. Cine mai posteaza dupa mine pana inchide Katzuno topicul o sa primeasca warn. DOVEZI: [00:35:17] [Server thread/INFO]: Sassori issued server command: /g dami ban ma duc ii dau 2 capece lu katz iau unban [00:35:23] [Server thread/INFO]: Kepa issued server command: /g si daca vin in braila [00:35:25] [Server thread/INFO]: Kepa issued server command: /g ii mai dai? Edited August 27, 2014 by AIM Katzuno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts