BoGDaN RPG2 Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: De circa 2-3 saptamani am o problema cu fps-urile, am 60 fps constante si dintr-o data imi scade la 5-10 fps-uri, nu e sa ziceti ca am prea multe chestii deschise in bara, am doar doua SA:MP-uri, nu browser, nu skype, nu nimic! Care sa fie problema?Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowley Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Salut Bogdan. Se vede ca pc-ul tau a cam ajuns la batrenete. Incearca sa-ti bagi un gta3.img mai slab (cel facut de Justinian) sa folosesti doar un sa:mp ( nimic altceva deschis ) sa intri in Task Manager / Processes / gta_sa.exe dai click dreapta pe el, alegi set priority apesi pe Realtime, iar cat de cat.. vei primi 2-3 fps-uri in plus. Sper sa-ti mearga, mie mi-a mers. Apropo, daca vrei .. sa nu ai chiar nimic.. bagati si un mod de efecte special anti lag. ( care nu mai arata nosu' la masina, fumul, chestiile care nu ajuta ) PM me daca ai nevoie de gta3.img / mod efecte. +1 daca te-am ajutat. //edited// Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROOF xD Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Incearca ce a spus @Lowley. Daca nu merge, vezi ce driver ai la placa video. Posibil sa ai un driver vechi si prost. Daca ai chipset nvidia ->drivere de aici http://www.geforce.com/drivers Daca ai chipset amd -> http://support.amd.com/en-us/download Si daca nici asa nu merge, vezi temperaturile. Temperaturile mari provoaca fps dropuri si freezuri. Si DACA nici cum am spus eu mai sus nu merge, pune la ciorap niste banuti si ia un PC nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGDaN RPG2 Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 Am rezolvat problema si acuma am iar 60fps constant, am sa va acord la amandoi cate un plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.