Jump to content

Reclamatie Stevenz0r

Danisasuke
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Daanisasuke
Numele celui reclamat: Stevenz0r
Descrierea situatiei: kick aiurea
Martori: Bajetii de pe server.
Poze/Video-uri:http://i.imgur.com/PfMtI09.jpg
Alte precizari: Katzuno a zis ca are 2/3, cu asta 3/3. PwP :* :* Sincer nu as vrea sa se treaca cu vederea si sa se dea un advertisment verbal etc. A facut si scandal pe chat, altii au primit 1 ad pt asta, sa primeasca si el ca sa scapam de inca un membru incapabil care face parte din staff.

P.S.- Ar trebuii sa fie mult mai greu testul la helperi!

Edited by Danisasuke

1. Aici nu este topic de discutii deci be hospitable to a warning;

2. Nu vad motivul pentru care Danisasuke a primit kick (nici macar motivul din kick nu ma ajuta).

Il astept aici DOAR PE Steven sa mai posteze si sa imi explice de ce Dani a primit kick. (cine mai posteaza in afara de el primeste warn, posibil si suspend).

Dani, cred ca ai inteles gresit. Eu am zis atunci:."are 2/3" pentru acel kick si cum Steven nu mai gresise cu nimic pana acum am decis sa ii mai dau o sansa.

Edi primeste un avertisment verbal pentru distribuirea pozelor in care apare chatul staffului. Nu era nevoie sa ii dai poza, pentru asa ceva se pot verifica logurile. Daca tot dadeai poza, macar blurai.

Am verificat acest lucru dupa statisticile de la Kills and Deaths. Pe viitor ai grija unde mai ajung pozele tale. Chatul staffului poate aparea in poza doar daca esti implicat.

Statisticile mele le puteti vedea la discutii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.