Jump to content

[B-Zone TV] Filmează şi tu!

paulyks
 Share

Recommended Posts

Filmeaza-le cu rezolutia ceea mai mare. Daca nu e full hd monitorul, le randezi 720p. Downscallingul arata mult mai bine iar un bun exemplu sunt filmele 4k vizionate pe ceva 1080p, unde se formeaza downscalling.

P.S. Dupa ce m-am gandit mai bine, nu sunt sigur ca se mai formeaza downscalling daca le randezi asa direct.

Edited by Robiacs

Monitorul e 1366x768. Am văzut mai demult un cleo mod care îţi făcea rezoluţia în SAMP full hd.

Pot randa proiectul la 1080 şi să îi fac downscalling după la 720, cred că va merge.

Dacă te uiţi de pe un smartphone pe youtube, nu vei mai avea pretenţii:))

Nu randa 1080p daca tu filmezi 768p deoarece pixelii se vor "intinde" si pierzi enorm din claritate si nu o sa ajute downscallingul acolo Fostul meu monitor era 1050p si daca randam 1080p, se pierdea enorm din claritate, la tine nici nu ma gandesc...

Tu ai rezolutie cu foarte putin mai mare fata de 720p, nu te va ajuta downscallingul cam deloc.

@, uităte la primele secunde, la acel automat de suc. Lumina licăreşte şi asta se întâmplă când schimb unghiul de filmare. Cand mişc dreapta-stânga/sus-jos e totul normal.

Folosesc ENB-ul tău, aşa îţi făcea şi ţie sau e din cauza erorilor?

newopcodes.cleo este eroarea

@, uităte la primele secunde, la acel automat de suc. Lumina licăreşte şi asta se întâmplă când schimb unghiul de filmare. Cand mişc dreapta-stânga/sus-jos e totul normal.

Folosesc ENB-ul tău, aşa îţi făcea şi ţie sau e din cauza erorilor?

newopcodes.cleo este eroarea

Tu filmezi cu enbul dezactivat, folosind doar modpackul. Din ce vad, e o problema cu modul de umbre dinamice sau un bug nativ al jocului. Edited by Robiacs

@@paulyks,

:)) Multumesc de chemare, nu prea cred ca aveti ceva de invatat de la mine, inafara de AAE/Cinema4D/PFTrack/Sony Vegas nu foloseam nimic, adica ceea ce vad si eu la voi ;) . Dar oricum, mi-ai starnit interesul cu video-ul asta, poate voi revenii sa imi incerc norocul :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.