DanielDavid Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Nume in joc: pikachu177 Numele celui reclamat: ZeTeK Descrierea situatiei: Mi-a dat [/kick] pe motiv de limbaj doar pentru ca am pronuntat cuvantul "laba", care nu e injuratura, este un cuvant mai... de la sat, dar nu e injuratura... Si mi-a dat apoi si [/mute] fiindca am incercat sa ii explic cum sta treaba, mi-a dat mute 5 minute. Martori: Gomehd, si altii ca s-a desfasurat pe chatul global Poze/Video-uri: http://postimg.org/image/465xlkbq5/ Alte precizari: Poza cealalta nu stiu de ce nu s-a salvat, numai asta... dar sunt sigur ca nu sunt nevoie de dovezi pentru ca eu am recunoscut ce am zis si au fost mai multi playeri care au vazut. Iar tu ZeTeK, mai informeaza-te asa pentru cultura ta generala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeTeK POST Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Nu am nici un comment de facut.Acest post e facut aiurea si astept raspunsul unui superior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Steven Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Se pare ca am fost si eu martor la ce ai zis Dynutzule. Stim cu totii ce inseamna acel cuvant si dupa parerea mea, ai fost sanctionat asa cum trebuia. P.S: Cuvant taranesc, omg. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 @, Zetek nu primeste nimic, "laba" e cuvant vulgar si se sanctioneaza ca atare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts