Jump to content

Ferrari şi Jaguar şi Mercedes-Benz dezintegrate în numele artei

Conner Q
 Share

Recommended Posts

Ferrari şi Jaguar şi Mercedes-Benz dezintegrate în numele artei

S-ar putea să fi auzit de Fabian Oefner, am vorbit recent despre proiectul lui cu Ferrari California. Iată cu ce s-a ocupat Fabian înainte de momentul Cali...

1985ot4vc30fijpg.jpg?width=610&height=34

S-ar putea să-ţi sune cunoscut numele Fabian Oefner - el este mintea strălucită din spatele proiectului cu Ferrari California despre care ţi-am povestit recent. Ceea ce nu am apucat să-ţi spunem este cu ce anume s-a mai îndeletnicit artistul elveţian în lunile dinainte de a se ocupa de acest proiect fascinant.

disintegrating-01-lres.jpg?width=600&hei

Păi, a dezintegrat maşini. Machete, mai exact. În cadrul galeriei M.A.D. de anul trecut, a expus două lucrări, „Disintegrating” şi „Hatch”. În seria de imagini „Disintegrating”, artistul elveţian a tăiat bucăţele mici din machetele maşinilor clasice şi le-a suspendat în aer, dând impresia că maşina explodează şi dându-ne şansa să disecăm cu precizie elveţiană frumuseţea lui Jaguar E-Type şi a lui Ferrari P4.

disintegrating-02-lres.jpg?width=600&hei

Iar în seria „Hatch” este reprezentat un Ferrari 250 GTO care... eclozează într-un mod dramatic. De fapt, în ciuda faptului că procesele de creaţie ale celor două lucrări par a impresiona doar orologierii elveţieni, rezultatul este fascinant pentru oricare pereche de ochi. Iată şi un making of aici.

sursa: http://promotor.ro

Edited by Crew

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.