Jump to content

Esti dependent de Server?(Sa:mp)

marelealcatar

Esti dependent de Server(Sa:mp)  

13 members have voted

1. 1. Esti dependent de Server(Sa:mp)

• Da.
      3
    • Nu.
      10

Recommended Posts

Ba da esti disperat rau dupa +1 daca faci atatea topicuri inutile. Am dat si eu da ca tot no-liferu' , stau 4, poate 5ore pe zi.

Ma, e o întrebare buna, daca e omul disperat, noah, calculează 5/24:365 câte ore stai pe an... Multe, zic ca îs curios daca unii zic ca nu, de ce n

Nu chiar ... Stau in functie de ce ore am. Azi am stat doar de dimineata 2ore si seara o ora, maine dimineata 0, maine seara 1 sau 2 ... Vedem in functie de ce am de pregatit, in weekenduri am 0 ca sunt plecat la tata deci nu chiar 365 ... No stai ca ma gandesc si revin cu un pot

1028 ore/an.

4ore pe zi, scazand weekendurile*2 si inmultim cu 4. Atata mi-a dat, nush daca am gresit ceva ... Aia e :))

Nu chiar ... Stau in functie de ce ore am. Azi am stat doar de dimineata 2ore si seara o ora, maine dimineata 0, maine seara 1 sau 2 ... Vedem in functie de ce am de pregatit, in weekenduri am 0 ca sunt plecat la tata deci nu chiar 365 ... No stai ca ma gandesc si revin cu un pot

1028 ore/an.

4ore pe zi, scazand weekendurile*2 si inmultim cu 4. Atata mi-a dat, nush daca am gresit ceva ... Aia e :))

Super tare, Multumesc, aștept si alte pareri

@@marelealcatar, Nu trebuie sa raspunzi tututor care comenteaza aici sa faci +1 aiurea, e o intrebare la care ei raspuns, de ce tot dai quote fiecaruia pt +1?

Nu e depdendenta b-zone, e un joc, ca joci 20 de ore ca joci 1 tot aia e, depinde cat de pasionat de b-zone esti, nu-mi da quote ca dau report.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.