Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Salut, am venit si eu acasa.
**Degeaba va strangeti toti pentru quest, o idee nu chiar buna.
Va strangeti toti si faceti? Strangeti vreo 20 de inimi si se incepe ca unu trebuie sa manance, altu are trenka, lu altu ii a kika.
Sa stati sa astepti toti aiurea ca cineva sa isi faca treburile? ha..
Eu fac cu blitz in 2 cu infernusu, el mechanic, tat ciotka, ne putem dagavari pana la cat facem etc.

**Sa nu fie inca si problema cu 2 minute. De exemplu: Eu dya cu blitz am luat inima, da raimond si dain trebuie sa astepte 1-2 minute, aiurea. Timpul merge repede, unul dintre noi ia inima in alta minuta, si gata, asteptati aiurea. Faceti cum vreti, eu cu igor nu mergem cu voi, ramane treaba voastra deamu. Dupa asta va incurcati care si unde o prapustir o inima.
Bafta la quest. Ganditi-va inainte sa il faceti.

Blea da ladna. Maine avem shi noi la shcoala activitate , tipa Anu Nou, Crasiun s.a.m.d. .Ne-am zatarit cu bautura =) . Poate va fac maine un video.

Imi imaginez azi si discaci la scoala, acolo toti batanishii si DJ Igor cu shansonuri, ahuenna :D

Eu am venit acasa nu demult, ma duc imediat sa mananc si dupa ma bag putin ingame.

Bai,am stat eu,Igor , Nicu si inca un patan :)) O avut o clasa concert :) si noi cu muzica..

La urma tipa o facut discati :)

Noapte buna.

Dom ideea seia cu 2 minute ii concinaia, ca se socoate in secunde, așa ca nu asta e problema. Eu cred ca fac in 3 - eu, Furia Alba si lagu ;)