Tovarasu Andrei 13 VIP Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, hoo ma te astepta pe la VIP si pe tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Huooooo românașii ce-i dau cu spamm-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRw23 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 WELCOME NUBIIIIIIII !!!!!!!!!!!!! @, Bai imi faci plz un avatarcic, asa ca pentru gangsteri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, mai sheva ca noi @@Andrei 13 VIP,@, welome @, merji la krysha??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, Nu ba, iar is bolnav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, ebati, treb să-i punem la punct voi la krysha weei? spuneți-mi mie și vă trimit eu, nah să cheltuiți 2 lei pentru trolic ladna șutca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, da bai noi sintem deal de pafos pe la krysha @, di data asta shi ai mai patit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, bai, iar curg izvoarele din nas, si tusesc ca o canila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, da bl, dușețî-vă deodată la Cacos ia ibu abia acum am spalit că avem 2 lideri ș-un helper sca, deam o să trebuiască să vorbim normal să ne înțeleagă ș ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, pizdet blea, ieri tat normal, da deam az @, shaz pi pashi c este dictionar moldovenesc-raman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, 3 helperi si un lider mai bine zis.@, nu era normal, am venit bolnav la scoala inca miercuri si amu ii si mai rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, huinea așeea special pentru noii noștri 3 colegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, mersi mult, hai ca pare si aici a spam ceva ceva, dar mai e de muncit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, voi inca pina la spamul meu cu Q7 mai aveti de muncit @, da da mi takie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, unde pla 3 helperi? sky ș kennedy îs lideri vrode ș andrei13 tot cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, pe noi vapshe la legende treb sa ne puna pentru spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, a pai e bun asa am cu cine sa fac, e bun , ce mai ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 (edited) @, ba nici n-am vazut ca a aplicat nabu ala bun, 2 lideri, 3 helperi (13,MC1,=Vlad=) Edited March 7, 2015 by JohnstoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, asta da..xstate John. nameoc ponel? Românașii(nu vă supărați că vă zic așa, no? ) din voi nu joacă nuimeni CS:GO că ăștia-s săraci toți Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRw23 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @@Andrei 13 VIP,@, Daca ceva nu e clar, din ceea ce vorbim noi, http://www.culmeaprostiei.ro/prostie/prostii-inspirate-de-la-vecini/dicionar-moldovenesc-roman.htmlclick aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, pai da no? v-ati scos si voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 MC1,=Vlad= îs vii încă aiștea? ia ibu spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Blea shi spam @, romanasii o sa va fie un pic greu, da repede o sa invatati Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, ma duc la scoala, incep sa vorbesc in moldoveneasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKY BELEAUA ZEW Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Să-mi trăiască faniii, ce face băiețiii ?! )))) MOLDOVENI MEI, ce va mai place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts