Dyablox Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 Tipa ca am castigat ni-o lăsat moburile pe noapte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, blea eu o pl shi avem sa le dau mobu Blea eu s fost in locu vostru asha o dvijuha zamutem in tate nopile, kalian, muzica, bautura da voi dornit @, tot o sa fie zaibisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, aista-i prizu @, vo vo, eu tot așa blea, om vede deamu..eu mă gîndem să mă dagavaresc cu diriga să nu sune acasă. da șăfa secției vașe vre să-i cheme la coledj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, vez tu cum razrulesti Blea eu avem sai fut o pianka Dya prasral takoi shans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, oi vede deamu mîine că am prima cu diriga macăr o săptămînă să-mi deie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, da la shi nut iesa nota? Am vz ca ai pus prima fotca in odno deam baiet mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, blea, la englează am 2 de 2(da unu-i cu creionu ș o să-l șteargă ș am făcut evaluare pe vreun 6-7 sper), la istorie am numa un 3(da-i pizdeț la profa ceea) la chimie am un 5 ș un 4 pahodu, la informatică 4 caroce sînt oleacă dapcum, prosta tăț mă zaibeu să îmi pun da acela nu-s eu pa secrete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, da shini papa rimskii Blea treb sa te invat eu istorie oleaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, ei, sî mă fut băi încă tare în viața asta ș în tăt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, ei blea shii cu negativu ista Viata ii pre scurta ca s grustim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, da blea, și să-i fași așă-i tu amu ești încă tînar, da iaca a să ajiunji la vîrsta me ș a să înțelegi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, maladoi sedi tiha,dishi priama Eu pastaiana sunt pe pazitivcic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, dap caneșna, fișioru directorului hz am chicat oleac pe gruz da huinea tăt zbs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, da nu di asta, prosta nii nii pohui di tat Treb sa fii oleaka mai pohuist, da asta deam cu anii sh cu experienta vine, caroce pina la mine mai ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, eiii tufeo ăii prosta amuia mcmod s-o culcat ș nie nii în padlă s pun naușnișile, ș nu ascult muzică ș ciota am chicat pe gruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 (edited) @, mcmod deam spit sh dya tot Eu pahodu amush o fut la un dush sh pe urma ma culc Edit:Nu uita de plus eu az deam am dat 10 hai sh tu Edited March 12, 2015 by Raimond159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 @, aha, vroia el să-mi fută capu cu niște povestiri de a lui, da l-am gruzit ș s-o culcat caroci ciuvac, eu deam mă dau în oameni nii somn mă duc eu, ne-auzim mîine(deamu azi) nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Rai lasa pricoalele. Zdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 @, nu te daasha ahuevsii ca o prinesti, sheapo Shi mai fashi narodu, pizdet shii di koncinaia profa de filozofie, nai carte futeo de la lectie e da huinea am pizdito jiumati di clasa ca navem carti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Zdr blea. Gata suka, acasa!!!!!!!!!!1 Vad blea ca iar am widows reinstalat Alt procesor, amus imi scot iar SA:MP-u si go go go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 De cateva zile clipul video de mai sus a devenit viral pe internet, in el fiind prezentat un “inginer” Apple care explica intr-o emisiune deciziile din spatele crearii MacBook 2015 intr-un mod cat se poate de.. comic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 @, trebuia să pui asta la Imagini și Divertisment suca acasăăăăăăăăăăă mă bag pîn diseară la stream în CS:GO poate cîștig vreo cutie de 50$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Zdr. Eu îmi instalez sampu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 @, a și ț-ai reinstalat windows-u? băi caroce, amu m-am uitat la românii au talent..așa ahuenna la urmă tipa o fost preselecție în Chișinău ș o padrugă de la noi o dansat așa ahuitelinaa în făină :33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Da, am comp nou, widows nou, ahuena. Zdr la tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts