FOG Yamato Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, blea no neam atrubit pe la 7 Pijnetu asara, culcat la 7, sculat la 11 sara, futut o cana di apa si inapoi la spati Voi shi mai fashit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, priciom Leta? e de unde știe de mine? da, cu Roni prosta vorbim pînă cînd @, da blea la 7 m-am culcat am dormit 12 ore, zbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Zdr. Ap nie Leta ni-o zis ca voi nu mutiti da așa proastă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Shi fashit ai? Eu am venit de la coledj, dirja nio trimas acasa ca ii era lene sa faca lectia vashe ahuena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Zdr la toti Eu blea az mai devreme acasa Blea eu ieri mam culcat pe la vreo 4 adica az Blea miine pretestari la mateha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, da e de unde știe? ap da, eu amu mă gîndesc dacă merită să ies cu Roni @, ahahahha așă vă trebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 @, ap ele is cele mai bune prietene. @, cum azi la scoala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, aa blea zbs la ei la școală o avut evaluare la romînă, informatică ș matehă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 @, ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, eu stiu cand se lipsesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, nu te ride suka ca Balan o spus c plbm o so scriti la rom evaluare pe continut sh numa 10 o sa fie da la pateha o pl shi am facut evaluare iam spus c tipa avem pretestari sh nu trebuie sa facem test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, ei hz, mie Nika mi-a spus că tipa aveț evaluare ș s-a sibit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, profa tipa hai c scrim evaluare, da eu da precis am stat toata lectia sh neam jucat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, pidari azi facem spam, eu pahodu azi nu dorm berea de ieri era prasrocinaia pahodu, în pla me :D îmi era somn pizdeț ș mie ș lu McMod, ne-am culcat la 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, eu az ma gindem tipa s ma culc mai devreme pe la vreo 1 c miine pretestari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, ei numa ti gîndei aseară mă căutai, vroiei spam, da.da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, ap eu sh spun c ma gindem Pahodu amush o sa ma culc sh pe la vreo 10 o sa ma scol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, oo, îi temă așă numa vez blea, să te scoli nu ca mine, aseară am zis să mă scol pe la 11 ș pla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 @, we, da Balan o pl nu vre? O sa-i scriu eu ei test, ahahahahhahahahahahahhaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Hai noroc baieti, ce mai faceti?La noi de maine se incep pretestarile, plb stau in comp nu invat nimic Unde-i spamu meh?Cum voua avatarul meu?Ma duc sa imi fac un dus, be re be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 @, blea eu si spamer debil is, fac pe zi cate vreo 50 de posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, ahuennîi avatar succes la pretestări Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 @, nie nu imi zici succes al pretestari? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castle Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, tu blea miine s nu uiti sa vii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacteria Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @, blea, vouă la toți @, ladna ș ție și, te-i sculat? ori ai scris în somn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 @, @, sps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts