Dyablox Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 Începe să-i suni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 31 minutes ago, Dyablox said: Trebuie de vorbit cu băieții din trecut să revină pe B-Zone. Why not, numa ca eu nu-i stiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 Păi găsește-i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Lizard Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 noroc bratani, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 Salut. Și tu ești din Discord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 On 2/19/2020 at 7:10 AM, Dyablox said: Salut. frumos sanatos voios? viu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 18, 2020 Author Share Posted March 18, 2020 8 hours ago, Skyntei said: frumos sanatos voios? viu? Zdr Victor. Da parcă tăt normal. Tu cum ești? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 6 hours ago, Dyablox said: Zdr Victor. Da parcă tăt normal. Tu cum ești? binisor muncim ca sa traim bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 18, 2020 Author Share Posted March 18, 2020 @Skyntei lucrezi? Ești în țărișoară? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Norok, ce se mai aude? Cum la voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 20 hours ago, Dyablox said: lucrezi? Ești în țărișoară? da, de cand am revenit din UK nu am mai plecat inapoi. ceilalti baieti unde sunt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 1 hour ago, Skyntei said: da, de cand am revenit din UK nu am mai plecat inapoi. ceilalti baieti unde sunt? Eu tot pe-acasă, Cristi (Domino14, iZy, Chriz., etc.) stă ascuns în Timișoara. Da și lucrezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 20 minutes ago, Dyablox said: stă ascuns în Timișoara. :))) logistica americana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 19, 2020 Author Share Posted March 19, 2020 Spor Acolo cum e situația? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 On 3/19/2020 at 7:55 AM, Dyablox said: Acolo cum e situația? cateva state sunt inchise de luni ar putea sa se inchida si Chicago, acolo unde e cel mai mare flux de moldoveni, romani, talibanezi, etc oricum soferii continua sa mearga fara probleme, mai ales ai nostri moldo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 3 hours ago, Skyntei said: cateva state sunt inchise de luni ar putea sa se inchida si Chicago, acolo unde e cel mai mare flux de moldoveni, romani, talibanezi, etc oricum soferii continua sa mearga fara probleme, mai ales ai nostri moldo Ai noștri sunt proști din păcate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Norok.@Skyntei Am auzit si eu ca in America situatia e destul de agravata, blin... @Dyablox Ce sa le ceri la natia maldavskaia blin Ce mai faceti? Cum cu viatza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 18 hours ago, Dyablox said: Ai noștri sunt proști din păcate. diferenta e ca cei din america nu vin acasa repede cum vin astia din Italia, Franta cand aud de virus. Daca vine moldovanu acasa din State, cine stie daca mai pleaca inapoi deci prosti dar cu masura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 1 hour ago, Skyntei said: diferenta e ca cei din america nu vin acasa repede cum vin astia din Italia, Franta cand aud de virus. Daca vine moldovanu acasa din State, cine stie daca mai pleaca inapoi deci prosti dar cu masura Ei preferă să rămână acolo, eu tot aș prefera. 1 hour ago, TLG Koppen said: @Dyablox Ce sa le ceri la natia maldavskaia blin Poate o să moară. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Just now, Dyablox said: Ei preferă să rămână acolo, eu tot aș prefera. Poate o să moară. De ramas in America, crede-ma ca si eu as prefera Blin, dam sa moara, huivoznaiu... depinde de ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 cam asa la ei situatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 Nu arată prea bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 2 hours ago, Skyntei said: cam asa la ei situatia Wtf??? Ce se intampla bliiin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 Eu propun să jucăm SA:MP, acolo măcar suntem în siguranță. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1 hour ago, Dyablox said: Eu propun să jucăm SA:MP, acolo măcar suntem în siguranță. Propunerea ta este cat de cat ok.. gen si multi s-au reeapucat in persioada asta, dar tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts