WaLdeRSENPAi Posted July 6, 2024 Share Posted July 6, 2024 #MDPOWER Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted July 14, 2024 Share Posted July 14, 2024 On 7/7/2024 at 2:49 AM, WaLdeRSENPAi said: #MDPOWER da ie sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ArCi. Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 asa este Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted August 6, 2024 Share Posted August 6, 2024 zd Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted August 12, 2024 Share Posted August 12, 2024 noroc patanii Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted September 9, 2024 Share Posted September 9, 2024 Rebeata, mai traiti? poate facem un chat ceva pe messenger, instagram, telegram, etc? @ Dyablox Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted October 10, 2024 Share Posted October 10, 2024 buna ziua Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted October 11, 2024 Share Posted October 11, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW VuzzyKIA Posted October 25, 2024 Share Posted October 25, 2024 Salut. Poate mai este cineva pe aici Pe 3 noiembrie ieșim masiv la vot, la alegerile prezidențiale din RM. Fiecare vot contează, suntem la o răscruce de drum. Vă mulțumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted October 29, 2024 Share Posted October 29, 2024 Eu mai sunt, m-am reapucat de samp acum 4 luni undeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 buna ziua Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 Noroace Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW VuzzyKIA Posted November 2, 2024 Share Posted November 2, 2024 (edited) On 10/29/2024 at 2:10 AM, .Sokiable said: Eu mai sunt, m-am reapucat de samp acum 4 luni undeva. Am zis sa intru si eu pe forum, cu un îndemn. Ne mobilizăm și votam Maia Sandu. Edited November 2, 2024 by RW VuzzyKIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted November 2, 2024 Share Posted November 2, 2024 Numaidecat, de noi depinde viitorul tarii noastre, nu vr niste bosorogi sami decida viitorul meu, unde s-a mai vazut asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW VuzzyKIA Posted November 3, 2024 Share Posted November 3, 2024 (edited) Vă felicit, am reușit. Maia Sandu a învins. Edited November 3, 2024 by RW VuzzyKIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
777COX Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 noroc ribeata, care mai jucați din cand in cand, avem un grup pe discord unde suntem mai multi daca vreti sa intrati, lasati un mesaj cu discordul Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 On 11/8/2024 at 4:34 PM, 777COX said: noroc ribeata, care mai jucați din cand in cand, avem un grup pe discord unde suntem mai multi daca vreti sa intrati, lasati un mesaj cu discordul .zaza.l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuman Posted November 29, 2024 Share Posted November 29, 2024 Hai darowa, ce zic baietii? #MDPOWER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeltycle Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 Având în vedere că câinii au un simț olfactiv excepțional și o capacitate auditivă mult mai bună decât a noastră, cum credeți că aceste abilități le influențează înțelegerea și reacția la emoțiile umane? Există studii sau exemple concrete care să susțină această idee?", "refusal [url=http://www.yorkshire-in-not.de]hunde in not schweiz[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankCeN Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 Dacă câinii au un simț olfactiv atât de dezvoltat, cum credeți că ar reacționa ei la mirosuri care sunt complet necunoscute pentru noi, oamenii? Ar putea aceste mirosuri să le influențeze comportamentul sau starea emoțională într-un mod pe care nu îl putem înțelege?", "refusal [url=https://www.yorkshire-terrier-zucht.de/]Yorkies[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankCeN Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Într-o lume în care câinii pot percepe stimuli pe care noi nu îi putem auzi sau mirosi, cum credeți că această abilitate le afectează comportamentul și interacțiunea cu oamenii? S-ar putea ca înțelegerea lor asupra mediului să ne ofere o perspectivă diferită asupra realității pe care noi nu o putem accesa? [url=https://www.yorkshire-terrier-zucht.de/yorkshire-terrier-in-not/]dexys midnight runners thankfully not living in Yorkshire lyrics in not ev[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankCeN Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 [url=https://www.yorkshire-terrier-zucht.de/eierlikoer-fuer-hunde-an-silvester/]Eierlikör für Hunde: Mythos oder Wahrheit?[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
moduri Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Dacă câinii au un simț olfactiv atât de dezvoltat, cum credeți că ar reacționa ei la mirosuri care sunt complet necunoscute pentru noi, oamenii? Ar putea aceste mirosuri să le influențeze comportamentul sau starea emoțională într-un mod pe care nu îl putem înțelege?", "refusal Într-o lume în care câinii pot percepe stimuli pe care noi nu îi putem auzi sau mirosi, cum credeți că această abilitate le afectează comportamentul și interacțiunea cu oamenii? S-ar putea ca înțelegerea lor asupra mediului să ne ofere o perspectivă diferită asupra realității pe care noi nu o putem accesa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankCeN Posted January 1 Share Posted January 1 S-ar putea ca câinii să aibă un avantaj în a localiza surse de alimente ascunse, pe baza simțurilor lor dezvoltate? Sau oamenii pot compensa prin creativitatea și inovația lor, fiind mai buni în a obține resurse? [url=https://www.yorkshire-terrier-zucht.de/neujahrsvorsaetze/]Gesundheitsziele für Ihren Hund im neuen Jahr[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankCeN Posted January 12 Share Posted January 12 Întrebare neobișnuită și provocatoare: În cazul în care câinii au o audiție și un simț olfactiv atât de bine dezvoltat, cum se compară pisicile cu câinii în privința abilităților lor senzoriale? Sunt pisicile capabile să înregistreze un număr comparabil de vibrații sau să posede un număr similar de senzori olfactivi? [url=https://www.yorkshire-terrier-zucht.de/yorkshire-terrier-aus-dem-tierheim/]Yorkshire Terrier aus dem Tierheim in Deutschland[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts